Monica Bîrlădeanu, singură şi disponibilă?: „O relaţie m-ar stabili”

De: Cătălina Matei / 21.07.2016, 13:03
Monica Bîrlădeanu, singură şi disponibilă?:
Are 37 de ani şi e una dintre cele mai frumoase românce din showbiz!

Monica Bîrlădeanu este cunoscută ca model şi actriţă. Ea locuieşte, de mai mulţi ani, în America. Vedeta a avut o relaţie amoroasă cu Bobby Păunescu.

Monica Bârlădeanu, într-o scenă frenetică de sex! Interzis minorilor

O perioadă frumoasa brunetă nu a mai avut apariţii publice, deoarece munceşte mult şi e mereu pe drumuri.

Monica Bârlădeanu a arătat, în sfârşit, totul!

După atâtea călătorii însă Monica Bîrlădeanu a început să simtă nevoia de stabilitate, o relaţie serioasă şi eventual o familie.

Motivul pentru care Monica Bârlădeanu şi-a arătat zone intimă! FOTO

„Dacă eşti un om cu porii deschişi şi te duci într-un loc iei temperatura, vezi gesturi, remarci subtilităţi, înveţi. Dacă vrei să înveţi, pentru că există şi oameni pe care nu-i interesează. Nu sunt curioşi. Eu am făcut din mine un proiect personal. Mi-a fost greu la început. Engleza pe care o ştiam o înţelegeam doar eu. Nu aveam niciun prieten. Şase luni de zile nu mi-a sunat telefonul. Şi când mi-am făcut prieteni a fost greu. E un oraş mare şi oamenii nu se văd cum se văd aici, când prietenii îţi sunt familie. Acolo nu se întâmplă acest lucru, ei călătoresc. Am aterizat într-o ţară a cărei limbă nu o ştiam prea bine, complet lipsită de orientare şi spaţiu. Am făcut-o din inconştienţă şi curaj. Cred că a fost nevoie şi de adrenalină. Am început să am totuşi o dorinţă foarte puternică de a aparţine unui loc. Probabil o relaţie ar stabili geografic locul”, a mărturisit  Monica Bîrlădeanu într-un interviu acordat emisiunii Antena Stars.

Foto Facebook

Incredibil cu arată mama Monicăi Bârlădeanu!