Monica Bîrlădeanu, subiect de studiu la Evaluarea Naţională 2015 pentru clasa a VIII-a!

De: Nicoleta Nicolae / 15.06.2015, 14:53
Monica Bîrlădeanu, subiect de studiu la Evaluarea Naţională 2015 pentru clasa a VIII-a!
Elevii de clasa a VIII-a care se pregătesc să susţină examenul de Evaluare Naţională 2015 sunt familiarizaţi de mici cu personajele mondene. Într-o culegere specială cu teste aceştia au de rezolvat un subiect în care numele actriţei Monica Bîrlădeanu este cap de afiş.

Cursurile pentru elevii de clasa a VIII-a s-au încheiat, iar în perioada 15-17 iunie au loc înscrierile pentru susţinerea examenului de Evaluare Naţională 2015. Adolescenţii vor fi testaţi la limba şi literatură română, oral şi scris, limba maternă şi matematică. La prima probă cei care s-au pregătit pentru examen şi părinţii lor au constatat cu stupoare că au de analizat „aventurile Monicăi Bîrlădeanu” în America, test inclus, spre surprinderea tuturor de un profesor de specialitate în cartea respectivă, conform click.ro.

Elevii primesc un text, un interviu, acordat cu ani în urmă de actriţă, în care sunt puşi la curent cu viaţa sentimentală a vedetei, rolurile din filme, stilul vestimentar, dar şi despre viaţa ei peste Ocean. Lăsând la o parte analiza morfologică a unor cuvinte subliniate şi alte cerinţe gramaticale, elevii trebuie să reţină oraşul din America pentru care actriţa a făcut o pasiune, dar şi câte roluri joacă în prezent, cerinţe notate cu patru puncte. Revoltaţi părinţii au luat imediat atitudine şi au semnalat pe reţele sociale cerinţele neobişnuite sperând că cineva va lua măsuri.