Monica Columbeanu refuza sa ii faca publicitate Iuliei Albu

Apropo.ro / 19.05.2008, 10:54
Monica Columbeanu refuza sa ii faca publicitate Iuliei Albu
Daca in urma cu cateva luni Monica Columbeanu si Iulia Albu erau de nedespartit acum prietenia lor este de domeniul trecutului

Daca in urma cu cateva luni Monica Columbeanu si Iulia Albu erau de nedespartit si le vedeai la fiecare eveniment monden impreuna acum prietenia celor doua s-a transformat in amintire.

Se pare ca Monica Columbeanu a decis sa se “desparta” de Iulia deoarece era pusa intr-un con de umbra.

Dupa aparitiile Iuliei Albu in emisiunea Monicai aceasta se pare că ar fi fost contactata de mai multe televiziuni, lucru care o deranjeaza pe doamna Columbeanu si ca urmare, cele doua au inceput sa se acuze reciproc.

Pentru ca au schimbat replici usturatoare prin presa, Moni si Iulia au decis sa pastreze distanta. S-au evitat cat au putut, insa vinerea trecuta cele doua s-au intalnit la un eveniment monden. Ciocnirea s-a produs la aniversarea unui an de la inaugurarea magazinului “Fashion Victim”.

Iulia a vrut sa ingroape securea razboiului si si-a salutat fosta prietena dar Moni nu a dat dovada de buna crestere si a ignorat-o. Cu toate acestea, Iulia o apara: “Eu salut pe toata lumea. Asa e politicos si frumos! Stateam de vorba cu niste prietene si, la un moment dat, ea a trecut si i-am spus “Buna!”. Poate n-am auzit eu cand mi-a raspuns”. Mai mult Iulia a adaugat: “ N-o sa spun nimic din ceea ce mi-a povestit Monica in acea perioada, oricat m-ar ataca”.

Moni in schimb nu vrea sa isi motiveze comportamentul fata de Iulia pe motiv ca nu vrea sa ii faca prea multa publicitate: “Nu comentez. Iar o sa apara un articol despre ea datorita mie!”