Monica Davidescu: ”A fost prima mea dragoste, prima mea iubire”

De: Cristiana Trifu / 27.04.2018, 13:33
Monica Davidescu: ”A fost prima mea dragoste, prima mea iubire”
Actriţa Monica Davidescu este o mare iubitoare de animale şi povesteşte în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor” difuzată sâmbătă de la ora 13.00, la Antena Stars, că de-a lungul timpului a salvat o mulţime de pui de pisică sau de câine pe care i-a găsit pe stradă şi de care i s-a făcut milă.

Monica a mărturisit că, de curând, a pierdut o căţeluşă pe care a iubit-o foarte mult, atât ea, cât şi întreaga familie, mai ales că fusese primul lor animal de companie.

”Când iei un animal de companie eşti responsabil de sănătatea lui toată viaţa. Agătuţa este o căţeluşă care ne-a părăsit acum o lună şi jumătate. Avea într-adevăr 16 ani şi două luni. A fost prima mea dragoste, prima mea iubire. A fost primul nostru animăluţ, care i-a primit pe ceilalţi cu braţele deschise. Şi a fost ca o mamă pentru toţi puiuţii. Avem o întreagă poveste aici. Noi am salvat mulţi puiuţi de pe stradă, i-am crescut până la vârsta sterilizării, i-am sterilizat şi apoi le-am găsit câte o familie”, spune Monica Davidescu.

Despre poveştile impresionante pe care le-a trăit alături de animăluţele pe care le creşte, dar şi despre ce fel de îngrijire necesită acestea, Monica Davidescu vorbeşte sâmbătă, de la ora 13.00, în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor” de la Antena Stars.