Monica Davidescu vrea să revină pe ringul de dans

Apropo.ro / 22.11.2012, 15:08
Monica Davidescu vrea să revină pe ringul de dans
A fost nevoie de un accident ca să-şi dea seama câtă lume o iubeşte. După accidentul suferit la “Dansez pentru tine”, Monica Davidescu nu are nici o umbră de regret că a acceptat această propunere. Ba mai mult, nu se lasă şi speră să revină în finală în ringul visurilor alături de George, partenerul ei.

– Monica, cine îţi este alături în aceste momente?
In urma acestui accident am aflat câtă lume mă iubeşte. In primul rând, soţul mi-e alături, familia, surorile, cumnaţii, nepoţii, mătuşile, verişoarele, naşii şi finii. Toţi au venit cu lucrurile de care am nevoie şi mi-au oferit ajutorul, dar, cum şi ei sunt la serviciu şi au copii la şcoală, am primit ajutorul necondiţionat al unei prietene de la Galaţi care ne e şi fină, Flori Dascaliuc. Ea s-a mutat la noi, fiind prelungirea mea în casă: se ocupă de Dora, de mine, de casă, de cumpărături, de tot. Tot ea a fost cea care s-a ocupat în amănunt de organizarea zilei de naştere a fetiţei la un loc de joacă, eu am dat doar telefoanele să-i invit. Ce să vă mai spun? Am primit zeci de telefoane şi sute de mesaje de la prieteni care şi-au oferit ajutorul pentru a mă duce la medic, la recuperare sau pur şi simplu, să mă scoată în oraş. Toţi ştiu că sunt o fire activă şi faptul că am rămas imobilizată, cu mâinile ocupate de cârjele în care mă sprijin şi că nu pot face prea multe i-a făcut să îmi ofere timpul lor pentru ajutor.

– Unde te vei opera? In general, eşti o fire optimistă?
Da, sunt o fire optimistă şi activă. Eu am început deja recuperarea alternativă în speranţa refacerii rapide, care a dat şi roade. Urmând sfatul medicului şi purtând ortezele, combinate cu tratamentul local şi cu tratamentul alternativ (bowen), iată că acum, după aproape două săptămâni, am scăpat de orteza de la piciorul stâng, pe care îl pot folosi în proporţie de 90%. Sper într-o minune înainte de operaţie, pe care o voi face la Medlife, la doctorul Ionuţ Codorean.

– Regreţi vreo secundă că ai participat la „Dansez pentru tine”?
Nu. Mi-aş fi dorit să rămân în competiţie şi chiar dacă accidentul nu a fost din vina sau neatenţia mea, ci dintr-o combinaţie nefastă: podea plină de apă, ploaie, papuci alunecoşi în picioarele partenerului, eu în braţele acestuia, în rotaţie, el a alunecat şi în cădere a încercat să mă ridice, făcând pârghie cu partea de jos a piciorului drept, în timp ce pe partea de sus a căzut cu greutatea lui. Stângul a fost prins sub mine şi iată, în mai puţin de două secunde – neplăcutul accident. Nu pot invinui pe nimeni. Văd ce învăţături şi foloase pot căpăta din această perioadă de pauză pe care eu mă străduiesc din răsputeri să o micşorez cât mai mult, pentru că nu pot sta departe de scenă mult timp. E posibil să urc curând, chiar purtând orteza la un picior.

– Te gândeşti să revii la un moment dat în ringul visurilor de la PRO TV?
Sper chiar, dacă George ajunge în finală, să merg la ultima emisiune şi să „dansez” cât pot.

– Ce îi urezi Roxanei şi partenerului tău de dans?
Să ajungă în finală fără alte accidente neplăcute, iar la cât de mult a suferit George, sper să îşi împlinească visul şi să aibă o viaţă normală.