Monica Gabor a dispărut!

De: Mia Nicolescu / 22.08.2012, 09:15
Monica Gabor a dispărut!
Monica Gabor nu și-a mai văzut fiica de două luni șI jumătate, iar la telefon și la e-mail-uri nu mai răspunde încă de la începutul acestei veri.

Înainte de termenul din iunie al procesului cu Irinel Columbeanu, pentru custodia fetiței lor, Monica Gabor a petrecut două luni în România, alături de Irina (4). Deși era ferm convinsă că instanța va fi de partea ei, Moni a primit sfâșietoarea vestea că micuța va rămâne tot în grija tatălui său, motiv pentru care s-a întors în America fără să ofere vreo declarație. 

Fosta doamnă Columbeanu nu a mai ținut cont nici măcar de faptul că instanța i-a dat dreptul de a petrece cu Irina prima jumătate a vacanței de vară, aproximativ o lună și jumătate, și a dispărut fără urmă. De atunci, aceasta a fost imposibil de contactat. La e-mail-uri și apeluri telefonice nu răspunde, iar sora ei, Ramona, refuză să ofere vreo informație despre ea.

Mai mult, se pare că Irinel Columbeanu le-a povestit apropiaților că n-a mai primit nici o veste din partea fostei sale soții de când aceasta a plecat din țară, nici măcar pe Skype.