Monica Gabor a dispărut din nou!

De: Mia Nicolescu / 12.12.2012, 09:43
Monica Gabor a dispărut din nou!
Monica Gabor s-a întors în România la începutul lunii noiembrie, ar fi trebuit să petreacă weekend-ul cu fiica sa Irina, însă de aproape o săpătmână este imposibil de găsit.

Mistuită de dorul de fiica ei, pe care nu o mai văzuse de aproximativ patru luni și jumătate, Monica Gabor s-a întors în România pe data de 10 noiembrie.

A venit fără să anunțe pe nimeni, însă l-a contactat imediat pe Irinel Columbeanu, fostul ei soț, pentru a-i aduce fiica, întrucât în weekend-ul respectiv avea dreptul, potrivit legii, să stea cu ea.

Monica Gabor și Irina

În toată această perioadă petrecută în țară, fosta doamnă Columbeanu a stat departe de viața publică bucureșteană, numai că, de la sfârșitul săptămânii trecute, vedeta a dispărut… fără urmă.

Deși vineri ar fi trebuit iar să o ia pe Irina,  Moni a fost imposibil de găsit la telefon sau prin intermediul mail-urilor, fapt pentru care Irinel s-a gândit că totul ar putea fi o capcană. Potrivit unor surse, în pofida faptului că a încercat să o contacteze, Irinel s-a prezentat vineri după-amiază, împreună cu Irina, în fața blocului în care locuiește fosta lui soție, însă așteptarea a fost în zadar.

Se pare că Iri s-a plâns unor apropiați că până și portarul s-a dus și a sunat la ușa Monicăi și că nu a răspuns nimeni. Mai mult, Columbeanu le-ar fi povestit că încearcă să dea de Monica de joia trecută, întrucât dorește să afle dacă aceasta va veni să o ia pe Irina de sărbători.

Potrivit ordonanței judecătorești, Monica Gabor are dreptul să stea cu fiica ei de pe data de 21 decembrie și până pe 3 ianuarie.