Monica Gabor, alături de familia Jackson la lansarea băuturii Mr. Pink! (Poze & Video)

Apropo.ro / 12.10.2012, 19:00
Monica Gabor și-a îndeplinit visul: este faimoasă și peste hotare. La lansarea băuturii energizante Mr. Pink, Monica s-a pozat cu toate vedetele de la Hollywood.

Monica Gabor duce o viață de prințesă în SUA, alături de miliardarul ei asiatic. Acesta a organizat o mare petrecere de lansare a băuturii sale energizante, Mr. Pink, la care a invitat cele mai de seamă celebrități de la Hollywood.

GALERIE FOTO MR. PINK PARTY

Monica, Lindsay si Catalin

Monica, Lindsay și Cătălin

Printre invitații de la Beverly Wilshire Hotel din Beverly Hills, Los Angels, s-au numărat Paris Jackson, Blanket Jackson, Prince Jackson, La Toya Jackson, Paula Abdul, Cindy Crawford, Lindsay Lohan, Cătălin Botezatu, Anastasia Soare, Larry King, Mario Lopez, Audrina Patridge, Matt Kemp, David Arquette, Wayne Gretzky, echipa LA Dodgers și mulți alții.

Gazdele evenimentului au fost modelul Monica Gabor și Robert Shapiro. Monica a purtat o rochie Roberto Cavalli, oferită în dar de Mr. Pink, iubitul ei.

>

Seara lansării a fost, cu siguranță, cea mai importantă din viața Monicăi, mai ales în momentul în care armata de fotografi doreau să îi pozeze pe cei din familia Jackson, iar Moni îi însoțea.

Pe tot parcursul evenimentului, toată lumea a avut la purtător celebra băutură ce a beneficiat de o reclamă puternică, pe alocuri agresivă, de-a lungul timpului. Este o adevărată frenezie cu băutura. Toată lumea se pozează cu ea și postează imaginile pe internet, și toată lumea o apreciază.

GALERIE FOTO MR. PINK PARTY

Moni si Robert Shapiro

Moni și Robert Shapiro

Alături de Monica, și Cătălin Botezatu a fost în culmea fericirii. Deși este obișnuit cu luxul, Cătălin s-a bucurat de prezențele doamnelor de la Hollywood și nu a ratat ocazia de a se fotografia cu La Toya Jackson sau cu Lindsay Lohan. Momentul a fost împărtășit de Botezatu pe Facebook.

Dragii mei, iată că revin, așa cum mi-ați cerut, cu poze și noutăți. La Beverly Hills am petrecut niște zile de vis, așa cum sigur ați văzut și în poze. Am cunoscut și am revăzut oameni deosebiți, celebri prin munca și pasiunea lor. Am luat masa cu Anastasia Soare, cu celebra cântăreață Lindsay Lohan și cu jucătorul de baschet Kobe Bryant, de la echipa LA Lakers. Monica și Mr.Pink mi-au fost alături, bineînțeles, iar mie mi-a făcut plăcere să petrec zilele acestea în compania lor. Am savurat din plin fiecare clipă!„, a scris Botezatu.