Monica Gabor despre Ion Clamparu: „Urma sa devin amanta lui”

De: Ungureanu Alexandra Cezara / 26.09.2011, 11:25
Arestarea interlopului Ion Clamparu, la sfarsitul saptamanii trecute, a readus in discutie un episod mai putin stiut din trecutul Monicai Gabor.

Libertatea publica azi declaratia Monicai Gabor, data pe vremea cand aceasta avea 16 ani, la sediul Societatii Internationale pentru Drepturile Omului, filiala Bacau, la in initiativa lui Dinu Damaschin, si care a fost scrisa in prezenoea a trei martori.

„Subsemnata, Gabor Monica, (…) declar urmatoarele. In urma cu circa 30 de zile, in data de 28.06.2003, m-am mutat acasa la Dinu Damaschin. Acesta mi-a facut cunostinta cu mai multe persoane, printre care si cu numitul Duta Radu. Intr-o zi, aflandu-ma in holul Hotelului Decebal, citind ziarele, a aparut Duta Radu. A venit la mine si m-a intrebat daca poate sa ia loc langa mine. Astfel a inceput sa-mi propuna o afacere. A inceput intrebandu-ma daca vreau sa fac bani multi. Daca vreau, el ma poate ajuta sa-mi rezolve orice problema. I-am raspuns afirmativ, iar el mi-a spus ca stie pe cineva care vrea sa faca cunostinta cu o domnisoara care arata bine si care sa vrea sa devina amanta lui”, scrie Monica.

Prima parte a declaratiei data de Monica Gabor

„Apoi mi-a spus ca acest domn are foarte multi bani, ca imi poate oferi tot ce vreau: imi cumpara apartament, imi da cati bani vreau si cand voi implini 18 ani, imi va cumpara masina, imi va plati facultatea, dar ca este casatorit, are copii si ca totul va trebui sa fie facut cu maxima discretie”, a declarat Monica Gabor.

Ultima parte din declaratia Monicai

„Duta Radu m-a mai intrebat lucruri de genul daca sunt virgina, ce fel de sex am facut pana acum. Apoi mi-a mai spus ca daca as vrea si daca ar vedea ca s-ar putea lega o relatie intre noi, el s-ar putea indragosti de mine si eu de el si cine stie, poate ar putea sa devina ceva serios. Eu, dorind sa vad cum vor decurge lucrurile cu domnul afacerist care trebuia sa-mi devina amant, i-am spus ca nu am de gand sa ma indragostesc prea curand de nimeni, pentru ca eu tot ce vreau este sa fac bani. Din momentul acela nu mi-a mai facut nici un fel de propunere”, a mai adaugat aceasta.