Monica Gabor face reclamă unui restaurant din Los Angeles (Video)

De: Gabriela Voicu / 10.01.2013, 10:24
Monica Gabor face reclamă unui restaurant din Los Angeles (Video)
Monica Gabor filmează spoturi publicitare pentru iubitul ei asiatic, acceptând să facă reclamă partenerilor afacerii lui.

Monica Gabor se ocupă în continuare cu promovarea băuturii energizante a iubitului ei chinez, Mr. Pink. Ea a fost implicată recent într-un proiect de parteneriat între un restaurant de fițe de la Hollywood și firma asiaticului.

Vedeta din România, care caută să fie mereu în preajma vedetelor de peste Ocean, ia parte la evenimente sponsorizate de firma lui Mr. Pink, filmează spoturi publicitare, însă acceptă să facă reclamă și societăților partenere.

Astfel, „fosta scorpie de la Izvorani” a apărut recent într-un clip pentru a vorbi despre restaurantul „Elegant Eats”, din Sherman Oaks, Los Angeles, frecventat de staruri precum Mel Gibson, Jennifer Aniston, Miley Cyrus sau Paris Hilton.

În materialul de câteva secunde, Moni apare ținând o farfurie de mâncare în mâini și vorbind despre preparatele gustate aici. Ea spune, zâmbind, că nu a gustat nicăieri o mâncare mai bună ca în restaurantul Elegant Eats.