Monica Gabor, în locul Mihaelei Rădulescu: „Sunt mândră de mine”

De: Cristiana Trifu / 09.08.2018, 15:58
Monica Gabor, în locul Mihaelei Rădulescu:
Monica Gabor, ofertată să îi ia locul Mihaelei Rădulescu. Declaraţii bombă! "Sunt mândră de mine"

Vedeta a dezvăluit că a fost la un pas să îi ia locul Mihaelei Rădulescu la emisiunea „Duminica în familie”, după ce diva decisese să se mute la Monaco.

Fiica Monicăi Gabor, primele declaraţii despre divorţul părinţilor: „Îmi trebuia o mamă…”

Cum arată dressingul Monicăi Gabor în vila de lux din SUA!

 Monica Gabor, singurele imagini necenzurate!

Presa britanică o desfiinţează pe Monica Gabor! Ce subiect au „dezgropat” jurnaliştii

Apariţia deşucheată a Ramonei Gabor! FĂRĂ lenjerie intimă

„Sunt mândră de mine, pentru că am avut curajul să plec din România într-un moment în care aveam toate şansele din lume. Chiar înainte să plec eram în discuţii cu Antena 1 să prezint emisiunea ‘Duminica în familie’, pentru că Mihaela Rădulescu se mutase la Monaco. Şi eu trebuia să fiu următoarea care să prezinte ‘Duminica în familie’. Dar eu, între timp, în mod secret, cu tatăl Irinei şi cu Irina, şi cu mama, ne făceam planuri să ne mutăm în America.

Pentru că voiam să opresc viaţa pe care o aveam, pentru că nu mai eram fericită, pentru că cred, personal, că nu-s făcută să fiu persoană publică, pentru că atunci când eşti persoană publică nu se scriu doar lucruri pozitive şi sunt foarte sensibilă şi mă afectează. Pentru mine, dacă vrei să faci o schimbare, o faci ca lumea, te muţi în altă ţară, de exemplu. Eu am renunţat la viaţa mea de acolo şi multă lume nu a înţeles de ce, mai ales prietenii mei de acolo…Presiunea era atât de mare, încât credeam că nu o să mai rezista foarte mult… Mr. Pink este o persoană care este respectată, dar totuşi nu suntem cunoscuţi şi lumea nu ne recunoaşte pe stradă. Toţi care ne recunosc sunt prieteni cu noi, nu suntem… Putem să mergem la un supermarket şi nimeni nu ne bagă în seamă, suntem ok. Nu ne stresează”, a declarat Monica Gabor pentru okmagazine.ro.