Monica Gabor, în pericol! Presa americană a aflat totul despre trecutul ei

Apropo.ro / 16.10.2012, 15:00
Monica Gabor, în pericol! Presa americană a aflat totul despre trecutul ei
După ce America s-a întrebat cine este femeia care îl ține de mână pe Blanket Jackson, răspunsul a venit cum nu se putea mai repede. În presa de peste Ocean se vorbește despre trecutul Monicăi.

După ce a avut o perioadă minunată în SUA, alături de noul iubit, o casă nouă, o mașină nouă, toate de lux, Monica Gabor pare să fie urmărită de trecutul ei întunecat.

La o super-petrecere de lansare a unei băuturi, cu invitații unul și unul – numai nume mari de la Hollywood – toată lumea s-a bucurat și s-a distrat. Poate or fi primit și bani pentru prezența lor la eveniment, dar nu este nimic confirmat.

Cert este faptul că odată cu apariția Monicăi Gabor, fostă Columbeanu, pe covorul roșu, alături de membri din familia Jackson, oamenii au început să se întrebe mirați cine este și ce hram poartă, căci ei nu auziseră de ea.

Lumea a fost contrariată și de comportamentul lui Blanket, fiul cel mic al lui Michael Jackson, care parcă nu își dorea să fie ținut de mână de Monica. Privirea lui spunea totul.

Tabloide și publicații importante de peste graniță au scris că La Toya și-ar fi obligat nepoții să participe la eveniment: „La petrecerea de aseară, Blanket nu părea bucuros că se află acolo. Cine este femeia care îl ține de mână?

După câteva investigatații, americanii au aflat ce vroia Moni să ascundă sau să dea uitării: trecutul ei din România.

Câțiva bloggeri au început să-i investigheze trecutul, iar Mjandjustice4some este cel care a dezvăluit amănunte picante din viața ei de aici. Blogger-ul cu pricina este un mare fan al regretatului Michael Jackson, acesta fiind și motivul pentru care a ținut să-i „apere” familia.

Pe blogul cu pricina stă scris faptul că modelul Monica nu ar fi cea mai potrivită persoană care să îi stea alături lui Blanket. El a postat și alte comentarii de pe alte blogguri care vorbesc despre doamna Mr. Pink.

Proprietarul băuturii Mr. Pink este un miliardar chinez care a dat bani buni pentru ca familia Jackson să vină la lansarea lui. El și iubita lui româncă, Monica Gabor, o prostituată care nu are valori morale și ar face orice pentru puțină publicitate la Hollywood. La eveniment, doamna Gabor a apărut în toate pozele, ținându-l pe Blanket de mână, ar fi făcut orice pentru două minute de celebritate! Este atât de trist că și copiii lui MJ sunt implicați în astea„, a scris un anonim.

Pe blog mai scrie că Monica este o tânără care s-a căsătorit cu omul de afaceri Irinel Columbeanu, care este cu mult mai în vârstă decât ea. A început ca model în România, a avut și un reality-show, și aparent este o figură populară.

Pe lângă toate amănuntele arhi-cunoscute pentru români, blogger-ul mai scrie despre relația ei cu chinezul căruia nu i-a găsit numele nicăieri unde l-a căutat.

Aici mai este amintit și sex-tape-ul cu Moni, faptul că s-a prostituat de mică, forțată de împrejurări, că și-a abandonat copilul în România și multe altele.

Dacă blogger-ul nu era un susținător vehement al lui Michael Jackson, poate că acestea nu erau scrise pentru a fi citite și cunoscute de americani. Acum le-a deschis el ochii pentru ca lumea să nu se mai întrebe „cine este femeia care îl ține pe Blanket de mână”.

Comentariile articolului scris de blogger au adunat opinii pro și contra Monicăi Gabor. Unii susțineau că este doar răutăcios cu ea, iar alții că a făcut un așa caz doar pentru o strângere de mână. Din comentarii nu lipsesc link-urile postate, cu siguranță, de useri din România care nu o au la inimă pe fosta doamnă Columbeanu. Mulți sunt acum cei care au un zâmbet satisfăcător pe față!