Monica Gabor, însărcinată cu Mr. Pink

Apropo.ro / 08.03.2012, 09:33
Monica Gabor, însărcinată cu Mr. Pink
Monica Gabor își dorește să întemeieze o familie alături de miliardarul Mr. Pink. Monica a anunțat că are toate simptomele unei viitoare mămici.

Monica Gabor a revenit în țară total schimbată, cel puțin aceasta este imaginea pe care o afișează în fața publicului. În toate interviurile acordate presei locale, Monica nu mai contenește cu admirația față de iubitul ei chinez, dar și cât respect îi poartă acestuia.

Monica Gabor, 25 de ani, a declarat că ei nu stau certați, se iubesc ca nimeni alții, cred că sunt suflete pereche și că se vor întâlni si într-o viață viitoare. Cei doi își doresc o familie împreună, iar Mr. Pink vrea nu mai puțin de 6 copii.

De curând, Monica a dezvăluit faptul că ar putea fi însărcinată, ea având în prezent toate simptomele unei viitoare mame. Testul de sarcină nu l-a făcut încă.

Monica Gabor si Mr. Pink

Monica Gabor si Mr. Pink

Eu și Mr. Pink am fi foarte fericiți! Este ceea ce ne dorim cel mai mult în acest moment”, a comentat Moni la Kanal D.

„Chiar aseară discutam cu el și i-am spus că am toate simptomele care îmi indică faptul că sunt însărcinată„, a mai povestit vedeta.

„Nu vreau să-mi fac nici un test până în momentul în care suntem împreună, să ne bucurăm împreună. Nu mi-ar plăcea să-i spun la telefon: «Uite, sunt însărcinată!»”, a mărturisit ea.

De Ziua Femeii, pe 8 Martie, un prieten apropiat lui Mr. Pink a dezvăluit că iubitul acesteia vrea să-i cumpere o casă la Miami, ca dar de sărbătoare, căci își permite, el fiind un prosper om de afaceri, în ciuda vârstei sale.

Tot drept cadou, dar de ziua ei de naștere (8 ianuarie) Mr. Pink i-a oferit Monicăi o geantă Hermes, de culoare….roz, în valoare de 50.000 de euro. Poșeta a fost achiziționată la o licitație cu circuit închis.