Monica Gabor, insarcinata, ii cere bani lui Irinel

Apropo.ro / 08.09.2011, 13:29
Monica Gabor, insarcinata, ii cere bani lui Irinel
Insarcinata in patru luni, Monica Gabor joaca dur. Ea ii cere fostului sot, Irinel Columbeanu, banii pe care ea i-a cheltuit in urma procesului de divort: 6.000 de euro.

Irinel Columbeanu are un proces nou cu Monica. Este vorba despre o cerere de incuviintare a executarii silite pe care Monica a inregistrat-o in instanta pe 6 septembrie, la care judecatorii sunt pe cale sa dea un vredict.

Monica Gabor ii cere lui Irinel sa-i achite cheltuielile pe care ea le-a suportat cu executarea silita din 15 aprilie anul acesta, cand a luat-o pe Irina de la Izvorani.

Desfasurarea de forte de atunci ar fi costat-o pe Moni aproximativ 6.000 de euro, suma pe care i-o cere acum lui Irinel. Banii reprezinta onorariile avocatilor, executorului judecatoresc, precum si plata serviciilor oferite de lacatusul care a spart poarta de la Izvorani si Ambulanta solicitata la fata locului.

De partea cealalta, Irinel declara ca nu avea habar de acest lucru, nefiind instiintat telefonic de Monica, de acest lucru.

„Nu stiu nimic despre acest demers. Mai ales ca nu am primit in prealabil o notificare. Dar putea sa ma sune si sa-mi ceara banii”, a spus Irinel.

Si cum nu putea Monica sa dispara definitiv din pesiajul monden romanesc, ultima barfa despre ea este aceea ca ar fi insarcinata in patru luni cu iubitul ei asiatic, un prosper om de afaceri, si ca si-ar dori un baietel pe care sa il boteze Adrian.

Cum Monica nu a facut nicio declaratie in acest sens, sora ei, Ramona, a avut amabilitatea de a spune doua cuvinte pentru CancanTV: „Nu pot sa confirm si nici sa infirm aceasta informatie. Am vorbit astazi cu Monica, dar va dati seama ca asta este un subiect mult prea intim ca sa vorbesc eu despre el”.