Monica Gabor lanseaza o carte biografica!

Apropo.ro / 27.09.2011, 15:14
Monica Gabor lanseaza o carte biografica!
Avocatul Monicai Gabor a declarat ca aceasta se pregateste sa lanseze o carte in care povesteste intamplarile prin care a trecut incepand cu perioada liceului.

Dupa o vizita peste ocean, acolo unde si-a vizitat clienta, avocatul Monicai Gabor a dezvaluit in cadrul emisiunii „Acces Direct” ca lupta acesteia pentru custodia fetitei sale, Irina, nu s-a incheiat si ca fosta doamna Columbeanu isi doreste sa o aiba alaturi pe fiica ei, pentru ca vrea ca micuta sa creasca langa ea.

Monica Gabor

Monica Gabor

„Sunt imprejurari obiective care o determina sa fie departe de fiica ei: munceste si invata. Intamplarea face ca are un prieten acolo, un om care a venit sa o ajute, o consecinta fericita din viata ei, nu si-a dorit asta. Ea castiga 380.000 de euro, un contract care se va incheia peste 3 ani”, a declarat avocatul Ionut Dojana vorbind despre cariera ei din America.

Potrivit avocatului ei, Monica Gabor se pregateste sa lanseze o carte in luna octombrie, in care va povesti despre experientele prin care a trecut, incepand cu perioada liceului si terminand cu plecarea ei in America.

Citeste mai multe despre Monica Gabor, pe Showbiz.ro!