Monica Gabor nu vrea sa vorbeasca despre sarcina

Apropo.ro / 13.10.2011, 12:30
Monica Gabor nu vrea sa vorbeasca despre sarcina
Sosita in Romania tocmai din SUA, Monica Gabor le-a spus ziaristilor ca nu vorbeste despre sarcina ei, caci este un lucru personal.

Monica Gabor a revenit in tara, din SUA, alaturi de iubitul asiatic. Aceasta a mers sa isi viziteze fiica la gradinita si sa ii duca ceole cateva cadouri aduse special pentru ea de peste Ocean.

La aeroport, Monica a fost asteptata de ziaristi care au incercat sa afle cateceva despre sarcina ei. Tanara nu a parut prea entuziasmata si dornica de declaratii, motiv pentru care a spus transant: „E prea privat sa vorbesc despre asta„.

Monica Gabor

Monica a mers cu multe cadouri la Irina, la gradinita

Aceste cuvinte vin dupa ce pana in momentul divortului, dar si dupa, viata fetelor Gabor, dar si a ei pe cand era Columbeanu, au fost puse pe tava in fata publicului. Poate ca pe atunci se faceau si bani din asta.

Odata inceputa o viata noua in America, se vede treaba ca Monica si-a schimbat obiceiurile si a adoptat o strategie mai discreta in ce priveste viata ei personala. O mai invatat ceva de la iubitul asiatic, intre timp.

In rest, este vorba de dorinta ei de a vorbi sau nu in fata celor care au contribuit la ascensiunea ei spre calitatea de persoana publica si despre protectia fiicei sale Irina.

De partea cealalta a baricadei, Irinel se amuza copios cand vine vorba de subiectul sarcinii pe care nu doreste sa il dezvolte sub nicio forma. El prefera sa isi canalizeze atentia asupra fiicei lui.