Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink!?

Apropo.ro / 06.03.2012, 09:46
Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink!?
Invitată într-o emisiune de televiziune, Monica Gabor a vorbit extrem de mândră de iubitul chinez, Mr. Pink, și l-a numit, din întâmplare, soțul meu.

Se poate ca Monica Gabor să se fi căsătorit cu iubitul ei chinez, în America? Nimic nu ne-ar mira având în vedere cât de îndrăgostită este de acest bărbat care îi este alături în afacerea cu băuturile vitaminizante pe care Monica le afișează ori de câte ori iese în public.

Invitată pe platoul emisiunii CanCanTV, Monica a făcut referire la Mr. Pink ca fiind soțul ei, într-un moment de mândrie față de bărbatul asiatic.

Monica regretă că nu l-a întâlnit mai devreme în viața ei pe acest om de afaceri și menționează că este un om de la care a învățat foarte multe lucruri.

„Cu Mr. Pink sunt din nou eu. El are altă cultură, dar e un domn foarte galant, care încearcă să mă surprindă, să mă facă ferictă. De ziua îndrăgostiților mi-a oferit flori și mici atenții. E foarte darnic”, a dezvăluit vedeta.

Căsătoriți sau nu, Monica a declarat că Mr. Pink își dorește nu mai puțin de 6 copii cu ea. Irinuca ocupă un loc important în viața celor doi, ei vorbind mult prin intermediul internetului, cu acordul tatălui.

El își dorește șase copii. Eu nu vreau chiar atâția, dar sunt convinsă că vom ajunge la un comun acord. Și eu îmi doresc copii, și sperăm să se întâmple cât mai curând”, a dezvăluit Monica Gabor la Kanal D.

În America, Monica Gabor merge la școală, unde învață să devină o viitoare femeie de afaceri, asta cam șapte ore pe zi, iar restul orelor le petrece alături de omul iubit.

Mr. Pink este cel care a pus pe picioare, pentru Monica, afacerea cu băuturile, cel care o ajută financiar, dar și cel care i-a dat să conducă un Rolls Royce, în Los Angeles.