Monica Gabor s-a pus pe învățat limba chineză!

Apropo.ro / 26.04.2012, 12:00
Monica Gabor s-a pus pe învățat limba chineză!
Monica Gabor este dispusă să facă orice pentru a-l cuceri și a-l mulțumi pe iubitul ei asiatic, Mr. Pink! Drept dovadă, românca s-a pus pe învățat limba chineză.

Se știe treaba că Monica Gabor este o persoană ambițioasă. Acum mai mult ca oricând, căci și-a întâlnit jumătatea în persoana milionarului chinez Mr. Pink.

Și pentru că lucrurile între ei merg din ce în ce mai bine, Monica s-a gândit că nu ar strica să învețe limba nativă a partenerului ei, chineza.

Monica, o viitoare femeie de afaceri prosperă, a început să învețe chineza singură, fără profesor, motiv pentru care și-a cumpărat cărți după care să învețe.

Monica Gabor si Mr. Pink

Monica Gabor și Mr. Pink

Mr. Pink o susține pe Moni în demersurile ei, ba mai mult, o ajută atunci când nu pricepe ceva anume.

Monica a reușit să îl impresioneze pe afaceristul chinez când i-a spus pentru prima dată „Te iubesc!”, pe limba lui: „wo ai ni”.

„Mr. Pink a fost fericit să mă audă spunându-i Te iubesc, dar nu în engleză, așa cum îl obișnuisem, ci în chineză. O studiez de o săptămână și mi se pare ușoară. Prietenii noștri au fost uimiți când m-au auzit vorbind, au spus că asimilez atât de repede”, a declarat Monica Gabor, pentru Click!