Monica Gabor se prezinta in America drept „doamna Lhamo”

Apropo.ro / 21.09.2011, 15:30
Monica Gabor se prezinta in America drept
Monica Gabor se prea poate sa se rusineze cu numele de Gabor, motiv pentru care a imprumutat rapid numele de familie al asiaticului "Lhamo".

Monica Gabor are o noua viata peste Ocean, in Beverly Hills. Acolo, ea se recomanda ca fiind doamna Lhom, dupa numele ce-l poarta asiaticul.

In cele trei luni petrecute alaturi de noul barbat din viata ei, despre care se spune ca va fi tata, Monica parca are o rusine sa se recomande tot cu numele de fata.

„Lhamo” este un nume tibetan la origini si, in multe cazuri, este folosit ca prenume femeiesc, si inseamna „zeita” sau „zana”.

Zilele acestea, alaturi de Moni, in SUA se afla si Ramona Gabor, care a preferat sa isi piarda urma dupa scandalul cu miliardarul bulgar Alexandrov Chavdar.

Si in timp ce fetele duc o viata de lux in America, Veronica, a pierdut locul de munca de la fabrica de textile din Bacau unde lucra. Femeia se angajase ca magazionera, in urma cu doar cateva zile. Tam-tam-ul facut pe acest subiect si teama patronilor de a nu intra in colimatorul presei au facut-o pe Veronica sa renunte la job.