Monica Gabor şi Mr. Pink, surprinşi în Beverly Hills! Vezi cum arată acum – FOTO

De: Cătălina Matei / 12.09.2016, 12:53
Monica Gabor şi Mr. Pink, surprinşi în Beverly Hills! Vezi cum arată acum - FOTO
În ultimii ani, Monica Gabor a preferat să nu vorbească despre relaţia ei cu iubitul chinez, Mr. Pink.

Pe parcusul timpului, au apărut tot felul de zvonuri conform cărora Moni e nefericită alături de milionar, care o controlează şi nu îi dă voie să vină în România pentru a-şi vizita fetiţa.

Ce face Monica Gabor pentru ca Mr. Pink s-o ia de nevastă? Îi forţează mâna!

Recent, fosta ”Scorpie de la Izvorani”  a fost surprinsă de paparazzi spynews.ro la braţ cu cel cu care se iubeşte, controversatul milionar Mr. Pink.

Cum arată dressingul Monicăi Gabor în vila de lux din SUA!

O după-amiază însorită în Los Angeles părea să fie momentul perfect pentru ca Monica Gabor şi iubitul ei, misteriosul om de afaceri de origine chineză, Mr. Pink, să se bucure de răsfăţul pe care un restaurant cu specific italian din luxosul Beverly Hills în poate oferi. Aşa că, cei doi, însoţiţi de un amic de-al lor, au decis să se relaxeze la prânz în restaurantul în care vedetele se înghesuie să mănânce, clienţii obişnuiţi ai localului fiind Sofia Vergara, Justin Bieber sau surorile Kardashian.

Monica Gabor, înlocuită de Mr. Pink cu o bombă sexy!

Monica Gabor l-a cunoscut pe Mr. Pink încă din timpul căsătoriei cu Irinel Columbeanu şi, imediat după divorţul de acesta, a renunţat la România pentru a se muta alături de misterioul om de afaceri.

Imagini fabuloase cu vila din Malibu a Monicăi Gabor! Proprietatea a costat 3,5 milioane dolari