Monica Iagar se retrage din activitatea competiționala pe 5 feb.

Apropo.ro / 14.01.2006, 15:28
Monica Iagar se retrage din activitatea competiționala pe 5 feb.
Dubla campioana europeana la saritura în înalțime, Monica Iagar, se va retrage din activitate pe data de 5 februarie cu ocazia Grand Prix-ului care îi poarta numele, se arata într-un comunicat. Competiția, care este inclusa în calendarul Federației Române și al

Dubla campioana europeana la saritura în înalțime, Monica Iagar, se va retrage din activitate pe data de 5 februarie cu ocazia Grand Prix-ului care îi poarta numele, se arata într-un comunicat.

Competiția, care este inclusa în calendarul Federației Române și al Asociației Europene de Atletism, se va desfașura în data de 5 februarie, cu începere de la ora 15.00, la sala Rapid.

Invitații speciali ai concursului sunt namibianul Frankie Fredericks, cvadruplu medaliat cu argint la Jocurile Olimpice în probele de 100 și 200 de metri plat, bulgaroaica Stefka Kostadinova, campioana olimpica, mondiala și europeana, deținatoarea recordului mondial la saritura în înalțime (2.09 metri) și germanca de origine româna, Alina Asaftei, vicecampioana mondiala și campioana europeana la saritura în înalțime.

Mediafax