Monica Pop: ”Am făcut şi câte zece gărzi pe lună, pentru a-mi putea ţine fiica la şcoală”

De: Alexandra Necsoiu / 01.11.2018, 12:22
Monica Pop: ”Am făcut şi câte zece gărzi pe lună, pentru a-mi putea ţine fiica la şcoală”
Monica Pop, cel mai cunoscut medic oftalmolog din România, vorbeşte pe larg despre experienţele sale profesionale care au marcat-o, dar şi despre relaţia cu soţul şi fiica sa, în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, unde va face adevărate dezvăluiri despre familia sa.

Monica Pop recunoaşte că a fost şi este o persoană deloc uşor de controlat, care a făcut întotdeauna doar cum a crezut că este mai bine. Aceasta susţine că până şi mama ei, atunci când s-a căsătorit, l-a avertizat pe cel ce avea să-i devină soţ de felul ei de a fi. Şi pentru că meseria este cea mai mare iubire ei, Monica Pop declară că mare parte din viaţă şi-a petrecut-o în spital.

”Noi nu am avut relaţii de genul ăsta, să ne impunem unul altuia ceva. El ştia foarte bine că eu lipsesc mult de acasă. A fost o perioadă în care fiica mea era la o şcoală privată şi ştim prea bine că nu-i uşor, salariile medicilor sunt foarte mici. Şi făceam şi câte zece gărzi pe lună pentru a putea s-o ţinem la şcoală. Dar mie îmi şi plăcea, am fost şi sunt îndrăgostită de partea de urgenţă a meseriei ăsteia”, mărturiseşte Monica Pop.