Monica si Darius Belu au castigat trofeul „Dansez pentru tine”!

Apropo.ro / 03.05.2009, 11:21
Dupa sapte saptamani de competitie, telespectatorii Pro Tv au ales castigatorii concursului "Dansez pentru tine".

Vineri seara, la Pro Tv, ringul "Dansez pentru tine" a fost incarcat de emotie, dansuri si costume spectaculoase, dar si lacrimi de bucurie si visuri implinite.

Marea finala care i-a tinut cu sufletul la gura pe concurentii de la "Dansez pentru tine", dar si pe milioane de romani, si-a prezentat castigatorii.

Dupa sapte saptamani de competitie, telespectatorii Pro Tv au ales: premiul cel mare in valoare de 60.000 de euro si trofeul emisiunii au ajuns la perechea formata din Monica Irimia de la Cheeky Girls si Darius Belu.

Timp de sapte saptamani, impreuna cu Monica Irimia de la Cheeky Girls, Darius a luptat si a sperat, cu un singur gand in minte: acela de a le putea oferi fratiorului sau mai mic si mamei sale o viata mai usoara si un acoperis deasupra capului.

Bucuria tanarului din Timisoara a depasit orice cote mai ales atunci cand si-a imbratisat mama si fratiorul, cele doua persoane pentru care a luptat si datorita carora a invatat ca nici o ora de antrenament nu este prea grea, ca nici un duel de nedepasit.

Tot bucuria nemarginita a fost cea care i-a facut pe Darius si Monica sa-si exprime emotiile printr-un sarut.

Vineri seara, telespectatorii Pro Tv au ales si perechea care a ocupat locul al doilea in concurs.

Roxana Al-Sanadi si Alin Oprea, poate una dintre cele mai haioase si mai optimiste echipe din concurs, si-a etalat din nou umorul pe ringul de dans, fie in pasi de free-style, musical sau latino. Pentru ei, marea finala a insemnat locul al doilea in competitia visurilor si premiul de 20.000 de euro, bani care o vor ajuta pe Roxana sa le asigure copiilor sai un viitor linistit.

Pe podium au mai urcat Piticu si Oana Dedeu, perechea clasata, in urma voturilor telespectatorilor, pe locul al treilea. Oana a plecat acasa cu 15.000 de euro.

Â