Monica Stan – Cînd dragostea se plimbă cu gondola!

De: Cătălina Matei / 21.07.2008, 00:00
Monica Stan - Cînd dragostea se plimbă cu gondola!
După o vacanţă de neuitat în Veneţia, petrecută alături de iubitul ei, vedeta B1 TV s-a întors cu o gondolă pentru restaurantul ei, cu un bucătar celebru şi o idee pentru o nouă emisiune de divertisment - “Gondola d’amore”. Monica este “peţitoarea” a cinci cupluri de îndrăgostiţi care, în fiecare vineri seara, la B1 TV, luptă pentru marele premiu: un inel cu diamant, un weekend de vis la Veneţia şi cadouri de casă nouă.

Monica prezintă, realizează şi produce acest format chiar la ea în restaurant. Pe lîngă editură şi tipografie – afaceri de familie, vedeta B1 TV s-a lansat şi în business-ul care răsfaţă papilele gustative: un restaurant. “La Gondola” este situat pe malul lacului Floreasca: “De la Veneţia am adus o gondolă în mărime naturală pentru restaurantul meu. Piesa este originală, a fost pierdută la cazinou de către un gon­dolier împătimit al jocurilor de noroc. Foarte mulţi dintre clienţi ne-au solicitat gondola pentru a face cereri în căsătorie. S-a întîmplat ca, odată, unul dintre aceştia să fie refuzat în cererea sa. În acea seară, mi-a venit ideea de a face o emisiune pe tema iubirii, a căsătoriei, a cererilor în căsătorie în gondolă, Veneţia şi tot ceea ce decurge de aici. Avem cinci cupluri de îndrăgostiţi care se întrec în cadrul unor probe artistice-surpriză. Iar ei sînt apreciaţi de un juriu format din vedete şi sponsori. Melodia emisiunii a fost compusă de Connect-R, iar coregrafia este realizată de Cornel Păsat, acompaniat de trupele Flamingo Boys & Girls”.

Dragoste şi afaceri

Se spune că “cine are succes în afa­ceri nu are noroc în dragoste”. Şi viceversa. În cazul Monicăi, dragostea şi afacerile se completează reciproc, cu momente mai bune şi cu altele mai puţin bune. La fel ca în viaţă. “Eu am plătit în viaţa mea pentru fericire cu suferinţă. Ştiu ce înseamnă ferici­rea şi nefericirea. Cred că poţi ajunge să le ai pe toate dacă eşti un om bun şi nu faci greşeli majore. Divinitatea le aranjează pe toate”.

La “Gondola d’amore” concurenţii îşi declară dragostea în cele mai neaşteptate feluri. Deşi modelul clasic de decla­raţie de dragoste rămîne cel din “Pe aripile vîntului”, Monica a avut parte şi ea de o declaraţie ca în filme: “Cea mai frumoasă declaraţie de dragoste care mi-a fost făcută este “. Cît despre autor… identitatea lui este cunoscută doar de Monica.








Gondola d’amore
vineri, 22.00, B1 TV