Monica Tatoiu a poftit la cizmele lui Dorin Negrău! Şi-a cumpărat două perechi!

Apropo.ro / 31.10.2012, 16:00
Monica Tatoiu a poftit la cizmele lui Dorin Negrău! Şi-a cumpărat două perechi!
Designerul Dorin Negrău şi-a lansat aseară, la Biblioteca Naţională, colecţia de primăvară-vară 2013! Show-ul “LOST” Tradiţie în modernitate – o provocare! Summer 2013, o colecţie care aduce elemente din portul tradiţional din zona Bihor, folosind ca şi element de pornire costumul popular realizat acum 50 de ani de către bunica designerului, a fost urmărit în prezenţa a peste 300 de invitaţi.

Intr-un decor de poveste, cu flori, gazon natural de iarbă şi ceteraşi, Negrău a prezentat oaspeţilor 30 de rochii din noua colecţie, realizate din materiale de voal, muselină, saten de bumbac, batist (bumbac subţire), pe care le-a asortat cu încălţări care, de asemenea, îi poartă semnătura!
Monica Tatoiu, Iulia Albu, Anca Ţurcaşiu, alături de soţul ei, Livia Dilă, Kinga Varga, Mircea Solcanu, Ozana Barabancea, Oana Lis, care a venit la eveniment însoţită de fratele ei, Alexandra Bădoi, Julia Jianu, Nadina Câmpean, Irina Cordoneanu, Florentina Fântânaru, Liza Panait, stilista Crisa Kyra, Ani Creţu, europarlamentarul Petru Luhan, Roxana Nemeş, Alejandro (ex-Mandinga) şi mulţi alţi invitaţi au admirat colecţia de primăvară-vară 2013 a designerului Dorin Negrău.

Monica Tatoiu si Dorin Negrau

Monica Tatoiu a fost atât de încântată de prezentare, încât la sfârşitul evenimentului şi-a ales două perechi de cizme din piele, de culoare bleu metalizat şi roz, pe care le-a cumpărat pe loc, preţul unei perechi de cizme care poartă semnătura Dorin Negrău ridicându-se în jurul sumei de 700 de ron!

Mireasa colectiei lui Dorin Negrau, cantareata Francesca Lucarelli

Mireasa colecţiei a fost cântăreaţa Francesca Lucarelli, care a cochetat aseară cu postura de model. Ea a fost primită pe scenă pe acordurile muzicii a doi ceteraşi din zona Bihor, care au cântat la vioară cu goarnă şi tobă cu talere, fiind acompaniaţi de aplauzele publicului şi ale invitaţilor. Rochia de mireasă a colecţiei, în valoare de 12.000 ron, din voal de muselina şi cioburi de oglindă, a fost creată special de Dorin Negrău pentru show-ul „LOST” Tradiţie în modernitate – o provocare! Summer 2013.

Mircea Solcanu
Evenimentul a fost organizat sub forma unui mare vernisaj de artă contemporană românească de promovare a motivelor tradiţionale din Bihor, în colaborare cu artiştii Mirela Trăistariu, Cristi Fărcaş şi Lucian Muntean, care şi-au expus lucrările în foaierul Bibilotecii Naţionale!