Monica Tatoiu, declaraţie surprinzătoare : ”Dacă nu eşti pregătit de sacrificiu nu ar trebui să ai copii”

De: Cristiana Trifu / 07.09.2018, 10:59

Monica Tatoiu, declaraţie surprinzătoare : ”Dacă nu eşti pregătit de sacrificiu nu ar trebui să ai copii”
Monica Tatoiu este o mare iubitoare de animale şi vorbeşte despre această mare pasiune a ei, sâmbătă, de la ora 13.00, în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, de la Antena Stars. Femeia de afaceri are o curte impresionantă şi o mulţime de vieţuitoare în ea: păsări, broaşte ţetoase, o iguană, câini, pisici, ba chiar mărturiseşte că şi-ar fi dorit şi un cal la un moment dat, dar soţul ei a considerat că nu este o idee bună.

”Este un rai aici, este adevărat, dar ca orice rai şi acesta este construit cu mult sacrificiu şi cu multe reţineri. Animalele sunt ca şi oamenii, unele sunt tandre, iubitoare şi altele rele, agresive, egoiste. Ca şi copiii noştri, care pot fi complet diferiţi, deşi sunt făcuţi de aceiaşi părinţi. Nu vă luaţi animale dacă nu sunteţi capabili să iubiţi. Dacă nu eşti pregătit de sacrificiu nu ar trebui să ai nici animale, nici copii”, spune Monica Tatoiu în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, de la Antena Stars.

Despre zecile de animale pe care le are în grijă în curtea sa, dar şi despre provocările prin care trece având acasă o mică grădină zoologică, Monica Tatoiu vorbeşte sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.