Monica Tatoiu îmbracă rochia de mireasă, la 57 de ani

Apropo.ro / 16.06.2013, 14:30
Monica Tatoiu îmbracă rochia de mireasă, la 57 de ani
Monica Tatoiu se pregătește de nunta de argint, motiv pentru care va îmbrăca rochia de mireasă.

Pentru a celebra cum se cuvinte cei 25 de ani de căsătorie, Monica Tatoiu va face nunta de argint, sâmbătă, 22 iunie 2013.

Ceremonia religioasă va avea loc la Biserica Sf. Visarion din București, același loc unde a spus prima dată „Da” soțului ei.

La nunta mea cu Victor din 1988 am fost 24 de persoane, acum am chemat 30 de oameni. Va fi ceva restrâns, dar elegant.M-am căsătorit cu alai când aveam 21 de ani și a durat doar trei luni. Atunci mi-am făcut singură ținuta. Nu am avut o rochie de mireasă. Nici la nunta cu Victor, nu am purtat una adevărată. Mi-am creat-o tot eu, dar din perdele de la Pașcani. Acum am vrut să fie altceva„, a spus Monica.

rochie de mireasa

Rochia Monicăi Tatoiu va fi asemănătoare cu cea purtată de Regina Elisabeta a -II-a la nunta sa

Și pentru că nu a avut la nunta ei din 1988, cu Victor, o rochie de mireasă, Monica este decisă ca de această dată să poarte rochia de mireasă, despre care spune că a costat-o doar 250 de dolari.

„Mi-am luat o rochie de mireasă cum se purtau în anii ’30, de la un magazin din Manhattan, S.U.A., de unde eu mai cumpăr. Tot de acolo mi-am luat și o pălărie, pe care o voi purta la eveniment. Rochia este de culoarea cafelei cu lapte, nu am vrut albă, cu perle cusute manual, cu broderie și dantelă. I-am tăiat eu trena și mi-am făcut pantofi din ea„, a mai declarat viitoarea mireasă. Ținuta miresei este asemănătoare cu cea a Reginei Elisabeta a -II-a pe care aceasta a purtat-o la încoronare și care acum este expusă la muzeul din Buckingham.