Monica Tatoiu l-a denunțat pe Cătălin Măruță

De: Gabriela Voicu / 15.02.2012, 16:40
Monica Tatoiu l-a denunțat pe Cătălin Măruță
Nu toate glumele făcute de Cătălin Măruță sunt gustate de "victimele" sale, iar una dintre cele care au reacționat neașteptat a fost Monica Tatoiu.

Nu toate glumele făcute de Cătălin Măruță sunt gustate de „victimele” sale. A fost cazul unei farse făcute Monicăi Tatoiu care, deși bună prietenă cu realizatorul TV, l-a dat pe acesta pe mâna Poliției.

Săptămâna trecută, Cătălin și echipa sa au mers la poarta Monicăi Tatoiu și i-au ridicat automobilul. „M-am trezit din senin fără mașină. Dispăruse din fața casei. Cătălin Măruță mi-a mutat mașina, fără acordul meu”, a povestit victima pentru Ziarul Ring.

Cătălin Măruță, denunțat de Monica Tatoiu

Monica a adăugat: „Această întâmplare m-a făcut să mă gândesc la cât de disperate după rating au ajuns televiziunile în ziua de azi și cum, pe un fond al diminuării cheltuielilor din publicitate, vor să facă audiențe cu orice preț, încălcând legea. Echipa «Happy Hour» a intrat pe o stradă unde accesul e interzis, cu excepția riveranilor. Mai mult, mi-au mutat mașina, care e proprietate privată. Când ți se ridică mașina pe stradă, un echipaj de Poliție se află la fața locului și întocmește un proces-verbal. Altfel n-au voie să se atingă de ea. Măruță a încălcat legea”.

Monica Tatoiu a punctat ca nu îl dă în judecată pe Măruță, dar că Poliția l-a sancționat și a întocmit echipei un dosar de contravenție.