Monica Tatoiu locuieşte într-un palat de 2,5 milioane de euro. Rezistă în faţa unui atac aerian – FOTO din interior

De: Cristiana Trifu / 21.11.2017, 13:30
Monica Tatoiu locuieşte într-un palat de 2,5 milioane de euro. Rezistă în faţa unui atac aerian – FOTO din interior
Monica Tatoiu are o casă impunătoare. Aşa cum e şi ea.

Proprietatea, situată într-o zonă liniştită din centrul Capitalei, beneficiază de două etaje, nouă dormitoare şi o terasă imensă. Responsabil pentru casă şi tot ce o înconjoară este chiar soţul său, inginer de profesie. Victor Tatoiu a creat una dintre cele mai “inteligente” case din România, evaluată la 2,5 milioane de euro.

Monica Tatoiu se pensionează! Va avea o pensie URIAŞĂ: „Am avut un salariu imens”

Tatoiu o atacă pe Valentina Pelinel: ”Te apuci de sex iepureşte, eşti zero”

Incredibil cum arăta Monica Tatoiu în tinereţe! Făcea schi nautic topless

Imobilul are camere de supraveghere, atât în interior, cât şi în exterior.  Exista 8 camere video în exterior, care supraveghează cele patru căi de acces în casă, câteva camere fiind mascate şi în gradină. În interior, fiecare cameră este prevazută cu o cameră video, inclusiv bucătăria, livingul, garajul şi subsolul, iar acestea sunt mascate în senzorii de mişcare, astfel încât persoana care se află în casă să nu observe că este filmată.

Despre vila de 633 de metri pătraţi, aflată pe un teren de 2.500 de metri pătraţi, Monica Tatoiu spune că ar rezista unui atac aerian, dar şi la cutremure devastatoare, de peste 8 grade pe scara Richter.

„Soţul meu este inginer electronist de profesie, dar tot ce vedeţi aici, casa, geamurile, toate, sunt inventate de el, făcute de un om care a stat 4 ani pe şantier! A făcut întâi strada, parcul, iar în 2001, ne-am mutat aici”, povesteşte doamna Tatoiu, al cărui loc preferat din casă este bucătăria – iarna şi terasa de afară, vara.

„Am doi guguştiuci şi veveriţa în parc, 9 pisici, 10 broaşte de Florida, 2 broaşte de pământ care acum hibernează, păsările dimineaţa, acvariul, căţelul şi iguana care e deşteaptă foc! Animalele dau un echilibru în casă!”, mai spune Monica Tatoiu.

„Spaţiul din sufragerie i-a aparţinut bunicii mele, mobila este de atunci, dar am mai recondiţionat-o şi am păstrat-o. Mănânc din aceleaşi farfurii din care au mâncat bunicul şi bunica”, mai spus doamna Tatoiu.

Foto: Victor Ciupuliga