Monitoare LCD de înalta performanța

Apropo.ro / 09.03.2006, 14:05
Monitoare LCD de înalta performanța
Samsung Electronics Co., Ltd., lider de piața în segmentul aparaturii electronice de larg consum și echipamentului IT, combina un design sofisticat cu cele mai performante tehnologii de pe piața, odata cu lansarea monitorului LCD premium SM971P. Suportul asimetric al

Samsung Electronics Co., Ltd., lider de piața în segmentul aparaturii electronice de larg consum și echipamentului IT, combina un design sofisticat cu cele mai performante tehnologii de pe piața, odata cu lansarea monitorului LCD premium SM971P.

Suportul asimetric al monitorului permite rotirea acestuia la 180o și caracteristici de înclinare cu 65o înspre înapoi și înainte, pentru a diminua starea de oboseala și a face postul de lucru un mediu cât mai comod cu putința.

Adaptat la stilul de viața modern, acest monitor dispune de o tehnologie unica, pentru a crea un look elegant, lucios. Un aranjament modern de cabluri are grija ca toate cablurile sa ramâna ascunse din fața, aspectul fiind absolut perfect.

„Samsung se situeaza în prima linie a tehnologiilor impulsionate de design, iar modelul SM971P nu reprezinta o excepție: design de ultima ora, combinat cu tehnologie de înalta performanța. Cu alte cuvinte, monitorul nu numai ca arata extraordinar, dar și funcționeaza excelent,” a declarat Yoon Ho Ha, Senior Vice President, Visual Display Division, Samsung.

Modelul SM971P de la Samsung combina eleganța cu o calitate a imaginii absolut remarcabila. La acestea se adauga un timp de reacție uimitor, de numai 6ms (GTG), un raport de contrast de 1500:1 și un unghi de vizionare vertical și orizontal de 178o. Modelul SM971P de la Samsung garanteaza imagini vii, perfect clare. Fiind potrivit pentru orice mediu, fie la birou, fie acasa, modelul SM971P are un port USB 2.0, pentru a se conecta ușor la dispozitivele AV și se adapteaza la orice spațiu de lucru, permițând un nivel maxim de flexibilitate în preferințele de design.

Modelul SM971P de la Samsung va fi disponibil pe piața europeana în iulie.