Monitorizare TV

Apropo.ro / 22.11.2004, 21:45
Monitorizare TV
ApropoTV urmarește, 24 de ore din 24, toate televiziunile românești. Galuștile culese cu aceasta ocazie va sunt servite, cu glazuri savuroase, pline de umor. Aflați cine e "Monitorizatul saptamânii" și care au fost cele mai mari bâlbe. Saptamâna


ApropoTV urmarește, 24 de ore din 24, toate televiziunile românești. Galuștile culese cu aceasta ocazie va sunt servite, cu glazuri savuroase, pline de umor. Aflați cine e „Monitorizatul saptamânii” și care au fost cele mai mari bâlbe.

Saptamâna trecuta, Antena 1 a difuzat de zor clipul promoțional pentru confruntarea candidaților la Președinția României.

Daca l-ați pierdut, aveți ce regreta: trecând peste faptul ca Nastase era primul și, cu voia patronatului, Basescu ultimul pe lista de poze – în alternanța cu un ecran cu fotografiile celor patru candidați mai aparea unul, conținând conturul întunecat, ca o misterioasa umbra: viitorul președinte, cum ar veni.

Ei, bine, așa cum se poate vedea, cu un mic (foarte micÂ…) efort, în conturul cu pricina, cel mai bine s-ar potriviÂ… surprizaÂ… poza prezidențiabilului care raspunde la diminutivul Adi.

Citiți colecția de perle și aflați „Monitorizatul saptamânii” doar din

Tags: