Monk, detectivul neobişnuit are premiera la DIVA – FOTO

De: Cristiana Trifu / 28.02.2018, 15:07
Monk, detectivul neobişnuit are premiera la DIVA - FOTO
Monk, unul dintre cele mai premiate seriale, care îl are în rolul principal pe celebul actor Tony Shalhoub (Big Night, Wings, Men in Black, Cars), are premiera la DIVA luni, 12 martie, la ora 18:00. De luni până vineri va fi difuzat câte un episod, de la aceeaşi oră.

Adrian Monk (Tony Shalhoub) a fost pe vremuri un nume în cadrul Departamentului de Poliţie din San Francisco, fiind celebru pentru modalitatea neconvenţională în care rezolva cele mai dificile cazuri de pe rol. Dar după ce soţia lui, Trudy, este omorâtă şi crima rămâne nerezolvată, Monk este devastat şi începe să aibă un comportament obsesiv-compulsiv. Această problemă psihologică îi conferă o teamă anormală în legătură cu orice îl înconjoară: microbi, înălţimi, aglomerări urbane… se teme chiar şi de lapte. Din această cauză îşi pierde locul de muncă, dar rămâne pe post de consultant al poliţiei, în ciuda provocărilor unice peste care trebuie zilnic să treacă.

Din cauza lor, angajează o asistentă personală, Sharona Fleming (Bitty Schram), care îi stă mereu alături şi îl ajută să facă şi cele mai simple lucruri (cum ar fi organizarea sertarului cu şosete din dulap). Dacă Monk e un fel de Sherlock Holmes, atunci Sharona e un fel de Dr. Watson, care ştie cum să îl „împungă” subtil pe „detectivul defect”, pentru a-l ajuta să-şi ducă la bun sfârşit investigaţiile şi a-l convinge pe Căpitanul Stottlemeyer (Ted Levine) să-i permită să revină în rândurile poliţiei.

Urmăriţi-l pe detectivul neconvenţional, a cărui teamă bizară de germeni, înălţime, mulţimi şi, practic, orice – îl ajută, în cele mai neaşteptate moduri, să rezolve cazuri complicate de crime şi, mai ales, să facă faţă fiecărei zile din viaţa sa.

Nu uitaţi: Monk, sezonul 1, începe luni, 12 martie, la ora 18:00, la DIVA şi vom putea urmări câte un episod de luni până vineri, la 18:00!