MONOPOLY TYCOON

Apropo.ro / 04.04.2006, 14:32
MONOPOLY TYCOON
Monopoly Tycoon te ajuta sa-ti creezi propriul tau imperiu cu care vei domina lumea afacerilor. Vei concura pentru controlul asupra industriei si a constructiilor, dar si pentru a-ti ruina adversarii si a obtine cel mai mare profit. Cumpara proprietati, deschide noi


Monopoly Tycoon te ajuta sa-ti creezi propriul tau imperiu cu care vei domina lumea afacerilor. Vei concura pentru controlul asupra industriei si a constructiilor, dar si pentru a-ti ruina adversarii si a obtine cel mai mare profit. Cumpara proprietati, deschide noi firme si manipuleaza cei doi concurenti, care sint determinati sa te falimenteze.
Trebuie sa jonglezi cu 2 sau 3 bile de sticla fara sa le scapi. Misca-ti mainile in asa fel incat sa prinzi bilele. Nu uita ca ambele maini se misca simultan.
Sunteti sortiti sa fiti impreuna? Astrele iti vor raspunde la aceasta intrebare si la multe altele legate de relatia ta si de persoana iubita. La fiecare zodie se vor dezvalui atat partile bune cat si cele rele.
Ai puterea acum sa descoperi gagici sexy si misterioase. Trebuie sa fii foarte rapid pentru ca zonele fierbinti te vor face sa transpiri din ce in ce mai mult.
In acest joc trebuie sa ai grija de un acvariu si de pestii din el. Poti cumpara orice fel de pesti doresti, precum si accesorii (cufere ce ascund comori, stanci, amfore etc). Scopul jocului este sa asiguri traiul pestilor cat mai mult posibil, sa creezi pesti noi, si sa faci acvariul cat mai frumos.
Inainte de a descarca jocurile verifica instructiunile
si daca telefonul tau este compatibil