„Monster Hunter”, cu Milla Jovovich, rămâne lider în box office-ul românesc de weekend

De: Ana Obretin / 16.03.2021, 09:04
„Monster Hunter”, cu Milla Jovovich, rămâne lider în box office-ul românesc de weekend

Filmul „Vânătorul de monștri/ Monster Hunter”, de Paul W.S. Anderson, cu Milla Jovovich, rămâne pe primul loc în box office-ul românesc în al treilea weekend de la lansare, cu încasări de 12.595 de lei. În spatele lumii noastre, mai există o alta, cu monștri puternici și primejdioși, care își domină tărâmul cu o ferocitate letală. Atunci când o furtună de nisip, venită pe nebănuite, îi aruncă pe Lt. Artemis (Milla Jovovich) și pe unitatea ei (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta) într-o lume străină, luptătorii descoperă cu surprindere că acest mediu nou și periculos este populat de monștri uriași, înspăimântători și, mai grav, imuni la armele lor.

Pe poziția a doua se află premiera „Eden” de Ágnes Kocsis, care a avut încasări de 6.527 de lei. Éva este alergică la o mulțime de substanțe și particule, la poluare, unde radio și câmpuri electrice. Trebuie să trăiască absolut izolată de tot ce o înconjoară. Cea mai mică greșeală o poate ucide. Singurii oameni din preajma ei sunt fratele și doctorii care experimentează tot felul de tratamente. Într-o zi, Éva primește vizita unui psihiatru care vrea să afle dacă problema ei este reală sau psihologică, se arată în sinopsisul publicat de Cinemagia.

Locul al treilea în box office-ul românesc de weekend este ocupat de „Casa bântuită/ Haunt”, un horror dedicat Halloween-ului, regizat de Scott Beck și Bryan Woods. Filmul a avut încasări de 5.911 lei de vineri până duminică.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele românești în weekend este completat de „Anul nunților/ The Wedding Year”, de Robert Luketic (4.975 de lei), „Trolii descoperă lumea/ Trolls World Tour”, de Walt Dohrn și David Smith (3.861 de lei), „Un tataie de coșmar/ The War with Grandpa”, de Tim Hill (2.157 de lei), „Un hoț cinstit/ Honest Thief”, de Mark Williams (1.675 de lei), „Mulan”, de Niki Caro (1.623 de lei), „Yeti – Omul Zăpezilor/ Abominable”, de Jill Culton și Todd Wilderman (1.548 de lei), „Dolittle”, de Stephen Gaghan (1.397 de lei).

CITEȘTE ȘI: Animația „Raya and the Last Dragon” se menține pe primul loc în box office-ul nord-american 

Box office-ul nord-american în 2020, la cel mai scăzut nivel din ultimii 40 de ani

Foto: Profimedia Images