Monster X Tour ajunge la București, pe 30 mai 2015

De: Carmen Ulian / 08.04.2015, 10:00
Monster X Tour ajunge la București, pe 30 mai 2015
Unul dintre cele mai renumite showuri din America, votat ca nr. 1 in anul 2013, Monster X Tour ajunge la Bucuresti! 30 mai 2015, la Baneasa Shoping City. Biletele au fost puse în vânzare.

BILETELE CU PRET REDUS CU 20% SUNT DISPONIBILE DOAR PANA IN 10 APRILIE, INCLUSIV!

Împătimiții sporturilor cu motor, amatori de adrenalină și spectacol, vor avea parte de o experiență senzațională! Una dintre cele mai prestigioase companii de show-uri de „Monster Truck” din Statele Unite ale Americii, va prezenta, în premieră în România, cea mai de succes producție, „MONSTER X TOUR”.

Astfel, în data de 30 mai, la „Drive in Cinema”, în cadrul centrului comercial Baneasa Shopping City din nordul capitalei, un spațiu de peste 2800 de metri pătrați (parcarea dintre IKEA si cladirea mall-ului), le va conferi spectatorilor șansa vizionării celor mai fascinante cascadorii ale piloților de monster truck și ale bikerilor de motocross.

Timp de aproximativ 3 ore, adevărați artiști în arta salturilor spectaculoase ce sfidează gravitația și reușesc să țină publicul cu sufletul la gură, vor evolua în cadrul a doua reprezentații. Acestea se vor desfășura începând cu orele 13:00 și 19:00.

Rolurile principale ale show-ului vor fi deținute de „actorii de talie înaltă” (4 x 4 m lațime/înălțime), respectiv BIG FOOT, ROCK STAR, CALIFORNIA KID, BUCKED UP, RAGING BULL, GROUND POUNDE și SUDDEN IMPACT, monștri ce vor capta atenția celor prezenți cu sărituri incredibile și momente artistice cu un grad major de dificultate.

Cei mai bine cotați freestyle motocross bikeri, care și-au transformat pasiunea în sport de performanță și au obținut medalii de aur în competițiile internaționale de profil, călare pe doua roți, cu sute de centimetri cubi sub șa, vor impresiona audiența cu doza uriașă de adrenalină și periculozitate.

Spectatorii de toate vârstele, curioși să experimenteze senzațiile tari oferite de acești monștri cu roți uriașe, vor avea privilegiul de face cunoștintă cu eroii show-ului și vor beneficia de o cursă memorabilă, în pauza spectacolului.

Biletele pentru show-ul MONSTER X TOUR au fost puse în vânzare și sunt disponibile în rețeaua EVENTIM la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturești, Humanitas și online prin www.eventim.ro. Detalii si pe site-ul monsterxromania.com și Facebook

Prețurile acestora variază în funcție de categorie, astfel:

Cat.I – 275 lei;

Cat.II – 195 lei;

Cat.III – 125 lei.