Monstrul care a ÎNGROZIT mapamondul

De: Marian Andrei / 10.05.2013, 10:30
Monstrul care a ÎNGROZIT mapamondul
Săptămâna trecută, un grup de turiști a găsit pe plaja Bay of Plenty din Noua Zeelenadă trupul în stare de descompunere al unui animal ciudat, cu dinți ascuțiți și fălci imense.

Unul dintre turiști a postat pe Youtube un video cu creatura de nouă metri lungime, clip care a stârnit imaginația privitorilor, care au fost de părere că ar fi vorba despre un crocodil sau o anghilă gigant. Nu au lipsit speculațiile referitoare la monștri marini și dinozauri, dar și afirmațiile că aceste imagini ar fi false.

Showbiz.ro te trimite la EROS SHOW! Vrei și tu?

„Misterul” creaturii a fost elucidat de un biolog marin, care susține că rămășițele aparțin unei balene ucigașe, concluzie la care a ajuns studiind înotătoarea de o formă deosebită a animalului. Bineînțeles că internauții au găsit imediat argumente împotriva acestei ipoteze.

De-a lungul anilor, au existat numeroase cazuri când resturi din corpurile unor animale de mari dimensiuni au fost descoperite pe plajele din întreaga lume, Noua Zeelandă, Canada și Florida fiind locurile unde astfel de „monștri marini” apar în mod frecvent. De cele mai multe ori, carcasele scheletice sunt atât de descompuse, încât devin foarte greu de identificat.