Montuga lanseaza clipul „Why, why, why”, exclusiv pe Apropo.ro!

Apropo.ro / 06.05.2009, 11:35
Montuga lanseaza clipul
Apropo.ro iti ofera in premiera si in exclusivitate videoclipul piesei "Why, why, why", cel de-al doilea single Montuga.

Apropo.ro iti ofera in premiera si in exclusivitate videoclipul piesei "Why, why, why", cel de-al doilea single semnat Montuga.

Dupa succesul inregistrat cu "Sofia", baietii isi propun sa ajunga la inima publicului cu piesa "Why, why, why" , care a fost lansata pe 25 februarie la Orange Concept Store, eveniment transmis LIVE de Apropo.ro.

Cu noul videoclip, trupa Montuga doreste sa aduca pe piata un concept inedit avand ca protegoniste doua capete de ata care isi cauta fericirea.

Poveste clipului exprimata grafic contine un mesaj optimist: "Indiferent de obstacolele intalnite in cale, orice persoana are partea ei de fericire si nu trebuie decat sa insiste si sa nu se lase doborat de greutati."

Piesa "Why, why, why" este o continuare a hitului "Sofia", in care se vorbeste despre dragoste, mai exact despre cautarea ei.

Piesa este surprinzatoare, ritmul modificandu-se pe parcurs.

Trupa Montuga s-a lansat recent pe piata si este compusa din Mika Moupondo si Mihai Ristea.

Mika si Mihai sunt prieteni din copilarie si, cu primul album sub numele de Montuga, vor sa ofere tinerilor cele mai bune lectii de optimism.

Nascut in Romania, crescut in Galati pana la varsta de 6 ani si apoi mutat in Congo, Mika face parte dintr-o instarita familie congoleza, in care muzica a fost dintotdeauna modul de exprimare a trairilor.

Acesta a calatorit foarte mult, astfel din Congo a plecat in Franta, unde cativa ani a cantat in baruri si a sustinut concerte.

Atras de muzica soul, Mika pleaca in Statele Unite, unde, in scurt timp reuseste sa obtina cateva contracte cu baruri in care se canta muzica soul si R’n’B.

La scurta vreme insa renunta la tot si revine in Romania pentru a urma cursurile Facultatii de Management Financiar-Bancar.

Mihai este pasionat de muzica de la varsta de 3 ani, iar spre sfarsitul clasei a 8-a intra pentru prima data intr-un studio de inregistrari.

Fascinat de ceea ce vede, incepe sa stranga bani, hotarat sa isi ridice acasa un studio personal.

In paralel, colaboreaza si cu alte studiouri din Bucuresti, compunand atat pentru propriul sau proiect muzical, cat si pentru diferiti artisti.

Nu dupa mult timp, Mihai, alaturi de Mika, devine parte a Montuga.

Pe 21 mai membrii trupei Montuga vor veni la Videochat-ul Apropo.ro, unde vor canta si vor raspunde la intrebarile fanilor.

Montuga-Why, why, why:

 

Foto: Cosmin Bararu

 

 

Â