Monumental! Declaraţiile Israelei, despre cea mai fierbinte noapte de amor!

Apropo.ro / 05.09.2014, 08:00
Monumental! Declaraţiile Israelei, despre cea mai fierbinte noapte de amor!
Povestea primei nopţi de amor al celui mai controversat cuplu din showbiz, Israela şi Liviu Vodozov, este monumentală.

S-au cunoscut în primăvara anului 2007, într-o vacanţă în Rhodos.. Aşa a început povestea de dragoste a femeii în vârstă de 70 de ani şi a bărbatului de 39 de ani.

„Eram în calitate de bunică acolo, nu aveam planuri de iubit în acel moment. Nu l-am sesizat prima oară. I-a cerut pianistului să cânte Balada pentru Adelline, de Richard Clayderman, a venit, mi-a sărutat mâna şi m-a invitat la dans. M-a dat pe spate din prima, chiar dacă era pilit bine. Fiica mea m-a întrebat dacă o să accept invitaţia la dans a unui beţiv. Nu puteam să refuz. La 12 noaptea mi-a zis că s-a îndrăgostit de mine, că îi sunt dragă. L-am lăsat acolo şi m-am întors în cameră”, a povestit Israela, pentru Spynews.

“La un moment dat mi-a zis că mă iubeşte şi că mă roagă să nu-mi bat joc de el. M-a emoţionat. Simţeam fluturi în stomac. I-am spus că mă culc cu el, însă cu o condiţie. A acceptat imediat. Aşa am plecat la un magazin de lenjerie intimă şi mi-am cumpărat un body foarte sexy, negru, cu dantelă, semitransparent. Pe la 4 dimineaţa ne-am dus în cameră. El a intrat în baie, iar eu m-am dus după el, să mă schimb. I-am spus să mă aştepte pe pat. Am ieşit, extrem de sexy, dar eram pudică rău. Atunci am descoperit că lenjeria mea intimă are nişte orificii în plus…Am avut parte de cea mai frumoasă noapte. Dimineaţa m-am trezit cu febră. Aveam 40 de grade”, a mărturisit Israela.