Morandi a lansat un nou videoclip

Apropo.ro / 03.04.2013, 16:00
Morandi a lansat un nou videoclip
“Everytime we touch, I get this feeling” răsună deja pe majoritatea posturilor de radio naţionale şi internaţionale, deopotrivă.

Versurile piesei “Everytime We Touch” au fost transpuse in imagini cu ajutorul regizorului Iulian Moga. Filmările videoclipului au avut loc în luna februarie în Bucureşti şi în Los Angeles. S-a lucrat în paralel cu două echipe: Randi a filmat la Bucureşti, în timp ce Marius Moga a filmat în SUA, la Los Angeles, acolo unde se află pentru decernarea premiilor Grammy. Videoclipul spune povestea a şapte cupluri diferite ca tipologie, prin imagini puternice şi emoţionante: dans, tinereţe, bătrâneţe, pasiune, regăsire şi dragoste eternă.

Cu trei albume de succes şi numeroase distincţii internaţionale primite în cei 8 ani de activitate, Morandi a ţinut ocupate primele locuri ale topurilor de specialitate, atât locale cât şi internaţionale, cu hit-uri precum “Love Me”, “Beijo Uh-La-La”, “Falling Asleep”, “Angels” sau “Save Me”. După 2 ani de pauză, în care s-au concentrat asupra concertelor în afara ţării şi a muncii în studio, Randi şi Marius Moga au revenit în forţă cu un nou single şi îşi propun să recucerească topurile muzicale.

Citeşte şi SOC! Randi a fost luat de poliţie! În joc sunt 100.000 euro