Morandi lansează noul single „Living Without You”

De: Cătălina Matei / 28.05.2014, 10:29
Morandi lansează noul single „Living Without You”
De ziua sa, pe 23 mai, Randi a venit cu un cadou special pentru fanii Morandi: un single nou însoţit de un videoclip de excepţie, în regia aceluiaşi Iulian Moga.

Morandi este una dintre cele mai longevive trupe de pe scenă muzicală românească. Fiecare din noi are amintiri pe piese că ‘Love me’ sau Beijo (Uh-La-La). După ce ultimul lor single,  Everytime We Touch a cucerit radiourile, Randi şi Marius Moga ne aduc Living Without You: o piesă despre iubire, despre sentimentul de regret şi nostalgie pe care îl ai atunci când te desparţi de persoana iubită.

 “Anul acesta se împlinesc 10 ani de când trupa Morandi există pe piaţă. este un single care marchează o trecere la următorul deceniu. Şi odată cu această lansare, vrem să le mulţumim tuturor fanilor Morandi care ne-au fost alături. Pentru ei facem muzica”, spune Marius Moga

Dragoste, acţiune şi suspans. Acestea sunt ingredientele noului videoclip Morandi – ”Living Without You”. Filmat la Buftea pe parcursul a 15 ore, pentru realizarea clipului şi-au unit forţele echipele Famous Production, Universal Music România şi Roco Media (Iulian Moga).

 “ este o piesă potrivită pentru zilele lungi şi însorite de vară care urmează şi sper să vă aud fredonând-o cât mai curând. Este o piesă cu şi despre iubire, pentru că, nu-i aşa, fără iubire viaţa n-ar mai avea farmec. Love îs the answer! “, declară Randi

Piesa va fi inclusă pe viitorul album Morandi, ce urmează a fi lansat în toamna acestui an.