Morandi şi INNA aduc un strop de vară în plină iarnă cu un single nou

Apropo.ro / 11.12.2014, 09:50
Morandi şi INNA aduc un strop de vară în plină iarnă cu un single nou
După colaborări cu artişti internaţionali de succes, precum Dj Antoine şi DJ Smash, Morandi continua cu un featuring cu INNA, artistul roman care a cucerit topurile internaţionale cu piesele sale. Colaborarea aceasta este cu siguranţă aşteptată de publicul roman şi iată că se întâmplă cu o piesă în care vocile lor calde se potrivesc perfect.

Titlul piesei este o metaforă despre puterea dragostei, care poate aduce soarele şi căldura chiar şi în miezul iernii.

“Summer In December” este o piesă caldă, care vorbeşte despre emoţii, despre iubire, amintiri şi dor. A fost compusă de Randi în colaborare cu Marius Moga şi produsă în studiourile Famous Production.

Piesa este online cu lyrics video realizat de Bogdan Daragiu, urmând ca videoclipul oficial să fie lansat tot în luna decembrie. Acesta a fost filmat deja la Castel Film, Inna şi Randi având alături doi actori talentaţi, Silviu Mircescu şi Alexandra Poiană, care, în ciuda temperaturilor scăzute de afară au intrat foarte bine în poveste şi au colaborat de minune cu regizorul, Michael Mircea.

“Mă bucură colaborarea cu Inna, pe care o consider una dintre cele mai talentate artiste de la noi. Cu piesa aceasta chiar vreau să vă aducem puţină vara în decembrie, aşa cum o spune titlul. Sper să vă placă şi să vă aduce un moment de bucurie atunci când o ascultaţi. Odată cu lansarea acestui single, vă arătăm direcţia în care Morandi se îndreaptă; ne-am maturizat pe parcursul anilor, atât ca imagine cât şi că sound şi vă pregătim multe alte surprize”, spune Randi.

‘Intotdeauna mi-am dorit să aduc vara în sufletele oamenilor, iar când am ascultat pentru prima dată ideea piesei „Summer în December”, am simţit că nu mă mai pot despărţi de ea. Este o mare bucurie să pot colabora cu Morandi, mai ales că ei sunt printre primii artişti români cu care am cântat pe o scenă internaţională. Ştiu cu siguranţă că „Summer în December” atinge suflete, aşa că, vă invit să o ascultaţi”, declară Inna despre colaborarea cu Morandi.