Morgan Freeman: „Dacă ai încredere în mine, vei face vaccinul”

De: Andra Voiculescu / 07.04.2021, 15:14
Morgan Freeman: „Dacă ai încredere în mine, vei face vaccinul”

Morgan Freeman, actorul în vârstă de 83 de ani, câștigător al premiului Oscar, îndeamnă oamenii să își facă vaccinul împotriva COVID-19.

Freeman a apărut într-un clip realizat de The Creative Coalition, o organizație non-profit a membrilor industriei de divertisment din SUA, în care îi roagă pe oameni să „aibă încredere” în el și să își facă vaccinul împotriva COVID-19, dar reacțiile fanilor de pe Twitter au fost împărțite.

„Sunt Morgan Freeman. Nu sunt medic. Dar am încredere în știință. Și mi se spune că, dintr-un anumit motiv, oamenii au încredere în mine”, spune actorul care l-a interpretat pe Dumnezeu în filme precum „ Bruce Almighty (Bruce Atotputernicul -n.r.)” în clip.

El spune că a făcut deja vaccinul.

„În matematică, se numește proprietate distributivă”, spune Morgan în reclama organizației non-profit, Creative Coalition, condusă de actori.

„La oameni se numește îngrijirea reciprocă. Fă vaccinul. Ajută-ne să facem din lumea noastră un loc sigur pentru a ne distra din nou. Te rog.”

Freeman este cea mai recentă celebritate care a pledat pentru vaccinul împotriva COVID-19, într-un efort de a înăbuși scepticismul, pe măsură ce eforturile de vaccinare se desfășoară în întreaga lume.

Cu toate acestea, îndemnul lui Freeman a declanșat o dezbatere pe Twitter cu privire la acest fapt.

„Hei, să luăm sfaturi medicale de la actori care mint pentru a trăi. Ce ar putea merge prost?” a scris un utilizator pe Twitter.

Însă anunțul a avut și o mulțime de susținători.

„Am încredere în știință … și Morgan Freeman face vaccinul”, a scris altcineva pe Twitter.

Un alt utilizator Twitter a scris: „Super videoclip. Am încredere în Morgan Freeman. Primesc a doua doză săptămâna viitoare!”

Sursa foto: Profimedia Images