Morgan Freeman donează bani pentru campania electorală a lui Obama

Apropo.ro / 20.07.2012, 09:40
Morgan Freeman donează bani pentru campania electorală a lui Obama
Actorul Morgan Freeman a donat 1 milion de dolari pentru campania electorală a președintelui american Barack Obama.

Morgan Freeman a donat 1 milion de dolari organizației care coordonează și finanțează campania electorală a președintelui Barack Obama.

Multe staruri de la Hollywood au luat decizia de a sprijini prin diverse metode campania electorală a lui Barack Obama. Americanii vor merge din nou la urne în luna noiembrie 2012. Barack Obama încearcă să obțină un al doilea mandat de patru ani la Casa Albă.

„Obama a decis încheierea operațiunilor de luptă în Irak, a implementat reforme considerabile pe Wall Street, a salvat industria auto americană și a protejat serviciile medicale pentru orice american care suferă de o maladie preexistentă. El a recunoscut egalitatea completă între toți frații și surorile noastre (referire la drepturile civile ale homosexualilor și lesbienelor, n.r.) și a numit în funcție femei cu o pregătire profesională impresionantă la Curtea Supremă”, a declarat Morgan Freeman.

Citește mai multe detalii despre starurile americane susțin financiar campania electorală a lui Barack Obama, pe Mediafax.ro