Mormantul miliardarului George Naghi a ars din temelii

Apropo.ro / 29.08.2011, 11:30
Mormantul omului de afaceri George Naghi, fostul patron de la "Aldis", a ars complet. Sa fie vorba de un blestem sau tinta unor raufacatori?

La doar o zi dupa parastasul de trei saptamani al patronului George Naghi de la fabrica de mezeluri „Aldis”, mormantul aflat in cimitirul „Sfantul Gheorghe” din Calarasi a luat foc arzand in totalitate.

Crucea de lemn si coroanele aflate la locul de veci al fostului om de afaceri au ars, flacarile ajungand la cativa metri inaltime.

mormant Naghi

O echipa de pompieri a venit la fata locului

Oamenii din oras spun ca este un blestem care-l urmareste pe milionar chiar si dupa moarte. In incendiu au ars tabloul lui Naghi pus la mormant si crucea din lemn.

Pe de alta parte, Parintele Ioan, care slujeste la Biserica „Sf. Imparati Constantin si Elena”, crede ca mormantul a fost tinta unor oameni rai.

mormant Naghi

Asa arata inainte de incendiu mormantul lui George Naghi

George Naghi si-a pierdut viata intr-un accident nautic, in timp ce se afla la bordul abarcatiunii personale alaturi de sotia sa. Un moment de neatentie i-a fost fatal acestuia. Cei doi soti au fost aruncati pe mal. Din accident doar sotia a supravietuit.