Morris îşi face tatuaj cu chipul iubitei

Apropo.ro / 30.01.2013, 07:00
Morris îşi face tatuaj cu chipul iubitei
Morris, autorul hit-urilor “Deşire” şi “Havana Lover”, aflat acum în promovare cu single-ul “Bring me love”, e îndrăgostit nebuneşte de o brunetă focoasă!

Artistul trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, căci la sfârşitul anului trecut se pare că şi-a întâlnit jumătatea. „De anul trecut trăiesc cea mai frumoasă, palpitantă şi incitanta poveste de dragoste… Din iarnă, eu şi iubita mea suntem de nedespărţit! Îmi motivează întreaga viaţă, îmi dă energie, mă stimulează profesional şi mă învaţă să fiu mai bun cu toţi cei din jurul meu. Îmi dă o putere de muncă şi de creaţie fantastică, ne sfătuim tot timpul şi avem încredere absolută unul în celălalt… Aşa să fie oară iubirea adevărată? Îmi voi tatua chipul iubitei în semn de respect, încredere şi iubire faţă de ea!”, povesteşte Morris.

Morris

Cum arată faţa care i-a furat inima artistului? Ne povesteşte chiar el: „E o brunetă focoasă, cu ochi atât de calzi, cu un zâmbet ce-ţi schimba viaţa pe loc, este înţelegătoare, mă alintă şi mă iubeşte cum nici o femeie nu a mai făcut-o cu mine până acum. Anul 2013 ne-a prins împreună, pe drum, la concerte prin ţară… Cred că destinul a făcut ca noi să fim împreună!”, a mai adăugat cântăreţul.
Lui Moris îi merge bine şi pe plan profesional. Piesa „Bring me love” este pe locul 3 la Radio TDI Serbia, artistul pregătind acum noi hit-uri pentru vara lui 2013.