Mos Craciun aduce trei zile de poveste la Pro TV!

De: Dragos Tanase / 18.12.2007, 13:05
Mos Craciun vine la Pro Tv cu sacul plin de cadouri: "Shrek cu zurgalai", "Harry Potter", "Epoca de Gheata" sau "Peter Pan".

Anul acesta, Mos Craciun ajunge la Pro TV cu un sac plin de cadouri: Shrek, Harry Potter si Peter Pan se alatura celor mai frumoase povesti care vor aduce magia in casele telespectatorilor.

In premiera, in ziua de Craciun, de la ora 23:30 Shrek, capcaunul care a cucerit intreaga lume vine la Pro TV cu o noua poveste intitulata “Shrek cu zurgalai”.

Dupa ce a revolutionat istoria desenelor animate, seria Shrek continua cu o aventura speciala de sarbatori. Vocile celebrilor actori Antonio Banderas, Cameron Diaz, Eddie Murphy si Mike Myers se reunesc pentru povestea prin care Shrek invata ce inseamna Craciunul si vrea sa ii faca nevestei sale, Fiona un cadou cu totul special.

Din pacate, Shrek nu stie nimic despre aceasta sarbatoare asa ca se alege cu ghidul “Craciunul pentru idioti” din care invata pas cu pas ce trebuie sa faca pentru Craciun, iar in final toate personajele se aduna in jurul bradului pentru a se bucura de traditiile de sarbatori.

Cameron Diaz cea care ii da viata printesei Fiona spune despre film ca “ are umor, are frumusetea unui basm, dar are si un mesaj foarte puternic.”

Premiera “Shrek cu zurgalai” a strans in fata televizoarelor peste 20 de milioane de oameni in timp ce primul film din seria Shrek a castigat Oscarul pentru cel mai bun lung metraj animat iar Shrek al doilea a fost nominalizat la doua premii Oscar.

In ziua de Ajun, de la ora 16:00, telespectatorii Pro Tv merg la Polul Nord impreuna cu “Fiica lui Mos Craciun” cu care impart cadouri in toata lumea.

Pe 25 decembrie cei mici au intalnire cu Peter Pan pe care il insotesc intr-o aventura spectaculoasa pe taramul magic din Neverland unde il infrunta pe Captain Hook si pe pirati.

Harry Potter vine de Craciun la Pro Tv cu doua dintre cele mai iubite povesti moderne. Telespectatorii i se alatura micului vrajitor in aventurile “Harry Potter si piatra filozofala” si in “Harry Potter si camera secretelor” prin care retraiesc magia lumii de la Hogarts.

In dimineta zilei de Craciun cei mici il cunosc pe “Adevaratul Mos Craciun” iar de la 09:15 pornesc intr-o calatorie extraordinara catre Polul Nord cu “Expresul Polar”. Tom Hanks isi imprumuta vocea in aceasta poveste animata care le demonstreaza celor care inca mai au dubii ca Mos Craciun exista cu adevarat.

Cea de-a doua zi de Craciun incepe dis de dimineata cu “Cadouri de Craciun”, povestea unei vanzatoare de parfumuri careia Mosul ii indeplineste toate dorintele exact cand se astepta mai putin.

De la ora 12:30, din tolba lui Mos Craciun isi face loc “Epoca de gheata”, o comedie animata care le va aduce zambetul pe buze tuturor telespectatorilor.

Cu 20.000 de ani in urma, Pamantul intra in Era Glaciara, iar pentru un adapost sigur animalele incepeau sa migreze catre sud, cautand o clima mai blanda.

Sid, un lenes care nu se opreste niciodata din vorbit, il autoproclama pe Manny, un mamut foarte calm, protectorul sau si impreuna cu Diego, un tigru viclean, pornesc intr-o aventura plina de peripetii in calatoria spre tinutul cald.

Pro Tv a pregatit surprize si pentru ziua de 27 decembrie asa ca joi, din sacul sau, Mosul mai scoate o poveste. Inspirata dupa opera lui Hans Christian Anderson “Craiasa zapezii” prezinta o lume magica in care prietenia si puterea iubirii inving teama Gerdei care este nevoita sa porneasca intr-o calatorie uluitoare in cautarea iubitului sau.

De la ora 17:00 telespectatorii vor putea urmari “Dorinta de Craciun”, povestea emotionanta prin care doua fete complet diferite fac schimb de vieti fara sa isi dea seama si primesc astfel ce isi doreau de Craciun.