„Mos Craciun exista” la Pro Tv

De: Dragos Tanase / 04.12.2007, 11:37
Din 5 decembrie si pina in Ajunul Craciunului, Pro Tv va fi zi de zi in casa misterioasa si plina de miracole a lui Mos Craciun.

Din 5 decembrie si pina in Ajunul Craciunului, Pro Tv va fi zi de zi in casa misterioasa si plina de miracole a lui Mos Craciun, acolo unde el isi pregateste darurile pentru copiii din toata lumea.

Pentru ca Pro Tv a ajuns pina in inima Laponiei, Mos Craciun face o concesie si accepta sa vorbeasca zilnic la telefon cu copiii din Romania pe care-i va lasa sa-si aleaga jucarii din “colectia de iarna” 2007.

Incepind din 5 decembrie, zi de zi, ba chiar de mai multe ori pe zi Mos Craciun va intra in casele familiilor din Romania cu bratele pline de cadouri nu o data, ci de trei ori pe zi. Mina lui dreapta, dar si cicaleala in persoana va fi Craciunita care este putin cam stresata de faptul ca Mos Craciun vorbeste cam mult la telefon, cind mai sunt atit de multe lucruri de facut si Craciunul bate la usa. Asa ca, s-a decis sa nu-l scape din ochi nici o secunda pe Mosul uituc si putin cam dezordonat.

De baza in febra cadourilor vor fi si doi spiridusi care-l vor ajuta pe mosul aglomerat sa impacheteze darurile si sa aleaga cele mai potrivite cadouri. Putin depasiti de situatie, Mosul si cei doi spiridusi vor avea nevoie de ajutorul copiilor aflati mereu la curent cu noile transformari ale jucariilor aflate “la moda”.

Grabit sa rezolve toate “cererile” copiilor din lume, ingrijorat ca spiridusii sunt cam mocaiti si ramin mereu in urma cu treburile, preocupat ca renii sunt bolnaviciosi si au racit, drept urmare sforaie si nu lasa pe nimeni sa doarma, Mos Craciun incearca totusi sa faca fata onorabil misiunii sale anuale de la Pro Tv.

Asezat in jiltul lui de linga foc, Mos Craciun va vorbi cu toti copiii care il suna, ii va intreba ce jucarie isi doresc si motivul pentru care au facut aceasta alegere. In seara de 24 decembrie, Mos Craciun si spiridusii vor poposi la Pro Tv nu intr-o sanie trasa de reni asa cum ne-am fi inchipuit, ci intr-o caruta trasa de doi cai frumosi, caci Mosul e foarte priceput sa-si adapteze mijloacele de transport oricarei situatii. Aici se vor intilni cu Cristian Tabara si cu toti copii prezenti la « Daruiesti si cistigi » carora le vor imparti toate jucariile din sacul lor magic.