Mos Craciun exista si anul acesta la Pro Tv!

Apropo.ro / 03.12.2008, 15:34
Mos Craciun exista si anul acesta la Pro Tv!
Cu tolbe pline de daruri pentru cei mici, Mos Craciun a pornit la drum si a ajuns la Pro Tv.

Cu tolbe pline de daruri pentru cei mici, insotit de o Craciunita cu gura cam mare si de doi pitici plini de zel care-l ajuta sa-si indeplineasca sarcina sa anuala, Mos Craciun a pornit la drum si a ajuns la Pro Tv.

Din 5 si pana pe 24 decembrie, in fiecare zi a saptamanii, Mos Craciun va ajunge la Pro Tv de trei ori pe zi, caci nu putea rata nici in acest an intalnirea cu micutii lui telespectatori.

Chiar si atunci cand se afla in casuta sa din Laponia, Mosul nu se sustrage datoriei sale de a aduce bucuria in sufletele micutilor si asteapta sa fie sunat pentru a indeplini chiar si cele mai trasnite dorinte, caci, daca Mosul nu poate face lucrul acesta, atunci cine poate?

In ciuda varstei sale inaintate, Mosul e "in trend".

Stie ce se poarta anul acesta in materie de jucarii, care sunt gusturile micutilor si mai ales cum sa-i faca fericiti.

|n tolba sa fara fund se gasesc jucariile pe care si le doresc toti copiii, iar piticii sant foarte prompti in distribuirea lor.

Tot ce trebuie sa faca micutii "solicitanti" este sa-i dea un telefon lui Mos Craciun si sa-i spuna ce jucarie isi doresc si de ce.

Aceasta sigur se va afla in sacul Mosului, caci acolo exista, fara exceptie, tot ce isi poate dori orice copil, din toate colturile lumii.

Din 5 decembrie Mos Craciun se pune pe treaba!

Nerabdator sa-i intalneasca pe micii sai "clienti" si anul acesta, el va sosi la Pro Tv la primele ore ale diminetii, iar pana in ajunul Craciunului, cand misiunea sa se incheie, ii asteapta pe copii cu o adevarata fabrica de jucarii.