Moschee transformată în ring de box, din cauza… amantei imamului!

De: Marian Andrei / 01.08.2012, 13:00
Moschee transformată în ring de box, din cauza... amantei imamului!
Circa 50 de enoriași au luat parte la o bătaie generală, acum două zile, într-o moschee di Munchen, fiind necesară intervenția Poliției pentru aplanarea conflictului.

Disputa dintre membrii comunității musulmane locale, „Centrul islamic pentru rebelii afgani în Bavaria”, durează din septembrie 2011, atunci când o parte dintre enoriași s-au indignat de comportamentul imoral al imamului care, deși este căsătorit, „și-a tras” amantă. Susținătorii lui afirmă că fiind viața sa personală, nu are de ce să dea socoteală comunității.

Pe 30 iulie, după rugăciunea de seară, credincioșii au inceput din nou să se certe pe această temă, cearta transformându-se într-o bătaie generală, care a avut și victime: cinci persoane rănite cu un cuțit și încă una care a fost mușcată de ureche.

Pentru a-i potoli pe bătăuși, a fost necesară intervenția a 100 de polițiști, care au arestat persoana care se presupune că i-a rănit cu cuțitul pe cei cinci. Mai multe alte persoane au fost puse sub acuzare pentru violență.