Mossano şi Ami lansează videoclipul piesei „I promise you”

De: Cătălina Matei / 26.06.2014, 10:57
Mossano şi Ami lansează videoclipul piesei
Mossano şi Ami lansează videoclipul hit-ului "I promise you", piesa care răsună deja în difuzoarele radiourilor şi în boxele cluburilor şi care ne promite o vară incendiară.

După „Indianotech” şi „Zingarinho”, „I promise you” continuă seria hiturilor lansate de Mossano şi compuse în studiourile DAV7. Piesa lansată în urmă cu câteva luni se bucură de un succes remarcabil şi a cucerit topurile muzicale din România.

“Piesa a fost compusă anul trecut de Adi Colceru, producătorul meu, şi chiar am introdus-o în programul meu de concerte, unde a fost foarte bine primită. Anul acesta însă parcă a explodat,  iar cererile din partea fanilor pentru lansarea unui videoclip au început să fie din ce în ce mai dese. Aşadar am filmat clipul şi dacă tot a venit vara, ce loc mai reprezentativ puteam alege decât marea, un apus de soare şi un lan de grâu?”, a spus Ami.

O coproducţie Cat Music şi MediaPro Music, videoclipul, regizat de către Florin Boţea, este filmat pe litoralul Mării Negre, pe parcursul a două zile, atât la răsăritul soarelui, cât şi la apus. Dacă Mossano este cel care produce reacţii funny prin jocurile pe care le face, simpatică Ami ne dezvăluie latura sa romantică şi plină de sensibilitate. De machiajul şi coafura artistei s-a ocupat Alex Ifimov, iar ţinuta sa a fost asigurată de Anca Stăruială.

Timbrul cald şi de efect al artistei se îmbină perfect cu beaturile clubbing, iar povestea de dragoste descrisă în versuri are un aer melancolic, dar plin de optimism.

Cu o experienţă de peste zece ani în muzică, Mossano îşi începe cariera ca DJ rezident, iar succesul îl cunoaşte odată cu lansarea hitului „Indianotech”, piesă care a ocupat primele poziţii ale topurilor de specialitate în România, Turcia, Grecia, Albania, Polonia, Rusia, Spania sau Bulgaria.

Ami a cunoscut celebritatea odată cu single-ul sau de debut, “Trumpet lights”, lansat în urmă cu aproape ani, devenit hit în scurt timp. În 2013, Ami a ajuns în topuri cu piesa “Otra vez” şi single-ul “Deja vu”, interpretat împreună cu Grasu XXL.